Volg de Bier en Spijs Cursus bij de Bier Butler App

Volg de Bier en Spijs Cursus bij de Bier Butler App

9 december 2019 42 Door Bas de Goede

Een tijdje geleden schreef ik het artikel ‘Heb jij al een bier butler?‘ omdat ik zelf ontzettend enthousiast was over het concept. Je hebt gewoon elke dag je eigen bier butler bij de hand, die je kan informeren over de bieren die er bij bepaalde gerechten gaan. Daarnaast kun je ook gewoon opzoeken of die ‘Hop Zij Met Ons’ van Jopen wel echt bij jouw gepaneerde kabeljauwburger past. Maar dat was slechts het begin, want jij kan nu ook zelf een bier en spijs cursus volgen bij de Bier Butler App…

Bier Butler App

First of all. De app zelf. Het werk super eenvoudig, je kunt je eigen butler dus vragen of er gerechten zijn die bij je biertje passen en uiteraard andersom. Wanneer je zelf inspiratieloos bent, want dat overkomt de beste nou eenmaal, kun je ook inspiratie opdoen door langs talloze gerechten te scrollen.

Dit kun je met de Bier Butler ook gewoon doen! Lees het snel op FSOM .nl.

Heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan. Pak dan de kaart er maar even bij. Dan bedoel ik niet de menukaart, maar de kaart met locaties van een soort verified venues. Eetgelegenheden die geregistreerd staan in de app, waar je dus óók gebruik kunt maken van je bier butler.

Je zou kunnen zeggen dat alles powered is bij Bierista. Bierista ken je misschien wel van de Bierista bieropleiding die je vanuit je luie stoel kunt doen. Wil jij ook Bierista worden? Neem dan eens een kijkje op www.Bierista.nl

Bier en Spijs Cursus

Nu is het hoog tijd voor wat tromgeroffel. Want daar is dan eindelijk de Bier en Spijs cursus die je zelf kunt volgen. Te downloaden voor android en ios en dus gewoon lekker op je mobiel te doen. Groot voordeel, je kunt min of meer zelf Bier Butler worden!

Geheel toepasselijk bij dit artikel wil ik graag de filosoof Samuel Butler quoten; ‘Alle dieren behalve de mens weten dat het voornaamste doel van het leven is, om ervan te genieten… ‘ Het is er eentje die ik eigenlijk gewoon in de wc aan de muur wil hangen. Genieten draait vaak om lekker eten, en daar hoort natuurlijk lekker drinken bij. Bijna iedereen heeft de kennis in zich opgenomen dat je lekker een wijntje bij de Vis hoort te eten. Maar gelukkig is dat al lang niet meer zo.

Daar komt dus je Bier Butler in actie en met de Bier Butler app kun je dus nu eenvoudig zelf ook de wereld van het genieten induiken. What else can you wish for? Wil ik hier nog even aan toevoegen! De cursus leert je de basisbeginselen van het pairen en je kunt lekker snel aan de slag. Gedurende de cursus raak je steeds meer bekend bij de elementen van het pairen.

Gevulde Portobello door Thomas Culinair in de Bier Butler app. FSOM.

Tijdens het ontdekken van de Bier Butler app kwam ik zowaar nog een bekende naam tegen. Thomas Jansen die je misschien ook wel kent van www.thomasculinair.nl en van een geweldig recept dat hij ooit hier op FSOM deelde. Gevulde Portobella met een kabouterbiertje is
Uiteraard kom je weer wat vertrouwde gezichten tegen. Zo is Arvid Bergström weer actief aanwezig en zie je ook Alain weer voorbij komen.

En? Hoe werkt de Bier Butler App?

Je kunt de cursus ook gewoon op je laptop of old skool PC volgen. Maar het mooie eraan is, dat je dus gewoon met je Bierista account inlogt en dus overal aan de slag kunt!

Download de Bier Butler app helemaal gratis. FSOM

De app werkt subliem! Ik ben tot op heden nog nergens glitches tegen gekomen, de toelichtingen zijn duidelijk en most important. De app werkt lekker vlot. Je kunt dus gewoon inloggen met je account van Bierista, welke je dus voor alle belangrijke biergerelateerde zaken kunt gebruiken. Daarna wijst het eigenlijk voor zich, je kunt je eenvoudig aanmelden voor de Bier en Spijs cursus. En misschien nog wel het meest belangrijke aspect aan dit alles is; de cursus is helemaal GRATIS!

Net als bij de Bierista bieropleiding of diverse andere speedcourses die Bierista aanbiedt. Krijg je nadat je de toets succesvol hebt afgerond, een mooi certificaat thuis gestuurd net zoals wanneer je de Bierista bieropleiding succesvol hebt afgerond.

Het Begin van de Reis

Je gaat de reis naar het binnenslepen van je Bier Butler-schap beginnen met een korte uitleg en ook een kleine motivatie speech. Er word namelijk gesuggereerd dat je misschien wel zo enthousiast van de cursus wordt. Dat je je eigen bier gaat brouwen.

De Bier butler verteld je op fsom ook het een en ander over de verschillende bierstijlen. fsom.

Na een leuk introductie video waar Arvid je de eerste pairing van een bier met chocolade laat zien is het dan toch echt tijd om aan de slag te gaan. Voor mij staat de toets op het programma. Fingers crossed en hopelijk mag ik snel mijn certificaat in ontvangst nemen. Op mijn Instagram pagina @thedutchbeerdad hou ik jullie uiteraard op de hoogte.

Artikel geschreven door: Bas – TheDutchBeerDad in samenwerking met Bierista. Geen18GeenAlcohol – Beergeeksunite @fsommagazine

Wil je meer zien van mijn bieravonturen? Neem dan snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram! See you there!

Meer lezen van TheDutchBeerDad?

Ga lekker zelf brouwen! Bezoek Brouwland!
Er is bier van Eigen Bodem binnen gekomen!
Wat proeven we vandaag? Aflevering11!
Bestel jij je bieren al bij Beerwulf?
Heb jij al een Bier Butler?
Family Man meets Family Man!
Wil jij ook Bierista worden?

FSOM Magazine. Voor al uw entertainment!
Wil jij meer weten over FSOM, wil je adverteren of zie jij een samenwerking wel zitten? Aarzel dan niet en neem contact op met Bas de Goede via info@fsom.nl

Please follow and like us: