Heb jij het al gehoord? John Wick 3 Parabellum staat op Netflix!

Heb jij het al gehoord? John Wick 3 Parabellum staat op Netflix!

16 maart 2020 0 Door Bas de Goede

John Wick | Keanu Reeves keert terug in de huid van John Wick, voor dit derde deel hebben ze nog veel meer uit de kast gehaald dan je je kunt voorstellen. En het goede nieuws is dat Netflix hem per direct toevoegt aan het aanbod van de streamingdienst.

Liefhebbers van het actie-genre hebben natuurlijk allang kennis gemaakt met John Wick. John is de man die van zijn overleden vrouw een hondje kreeg, helaas werd het hondje hem ontnomen en toen brak de hel pas echt los. John zei zijn pensioen vaarwel en ging knallen, letterlijk.

Wat mogen we verwachten?

Ik heb deze film voor vanavond op mijn watchlist gezet omdat ik er wel wat van verwacht. Waar voor mij het eerste deel van John Wick werkelijk een meesterwerk was, heb ik mij met het tweede deel toch ook uitstekend vermaakt.

De storyline van het derde deel heeft hetzelfde dna als zijn twee voorgangers. In het derde deel van de John Wick franchise heeft John te maken met een prijs van $14 miljoen dollar op zijn hoofd. Het komt er dus eigenlijk op neer dat hij elke killer op de planeet achter zich aan krijgt, iedereen durft voor dat bedrag wel een beetje risico te namen.

Ondertussen probeert John Wick zijn oude vrienden te bereiken en hoopt een beetje hulp te krijgen. Ondertussen knalt en beukt John er natuurlijk weer vrolijk op los! Check snel de trailer en zog dat je Netflix snel aanslingert!

Artikel door: Bas de Goede – @thedutchbeerdad

Like, follow, share and join FSOM Magazine now! Cheers!

fsom website banner logo entertainment john wick

Dit is echt iets voor jou!

Vijf Whisky tips die jou de winter door gaan helpen!
De Peanut butter nitro milk stout VS Geitenkaas!
De ValFather van HighLand Park door Confessions of A Whisky Freak!
De hemelse knoflookdip!
Knockando zonder K!
Begin het voorjaar bij VidaXl!
Bruschetta met gegrilde perzik!
Volg de bier en spijs cursus bij de bierbutler!
Bestel jij je bieren al bij BEERWULF.com?
Rotten Tomatoes!
TOP GEAR fans kunnen hier shoppen!

Please follow and like us: