Bierproef proeft bier uit Groningen

Bierproef proeft bier uit Groningen

12 december 2019 0 Door Bas de Goede

De mannen van Bierproef zijn gespot door bierbrouwer Graansilo uit Groningen. Een relatief jonge bierbrouwer met nu al een uniek verhaal en een eigen smaak! Zij hebben Bierproef vanuit het hoge noorden een aantal van hun fijne bieren gestuurd. Top-ingrediënten voor een nieuwe Bierproef video en na het gezellige bezoek van de Bierproef mannen bij mij in Friesland. Praten we je gelijk even bij…

Een lach bij het proeven van graansilo bier uit groningen door bierproef op fsom.

Wat het Groningse bier van Graansilo helemaal speciaal maakt, is dat de basis van het Graansilo bier wordt bepaald door de inwoners van Groningen. Reden genoeg voor Bierproef kenners Bas en Nordy om de proef op de som te nemen. Tijdens een donkere, maar uiteraard sfeervolle herfstavond hebben zij deze bieren genuttigd. Met de missie van Bierproef om speciaalbieren toegankelijker te maken voor studenten, belooft dit wederom leuke taferelen op te leveren!

Groningen staat natuurlijk bekend om haar bruisende studentenleven. Wanneer je op een studentenavond de stad in gaat, zal je dan ook de nodige wodka’s, tequila’s en cocktails voorbij zien komen aan de bar. Het is dan geruststellend om te weten dat ook in deze stad met passie speciaalbier wordt gebrouwen én gedronken! Het Graansilo Blondbier van Nordy werd goedgekeurd en Bas kon genieten van de Graansilo Tripel. Bierproef bedankt de biervrienden van Graansilo uit Groningen hartelijk en kunnen niet wachten tot de volgende bieren op de proef worden genomen.

Dit artikel is een samenwerking van Bas – TheDutchBeerDad & Bierproef
Wil je meer zien van Bierproef? –> Bierproef op YouTube!
Fotografie: Jacco Brink.

Geen18GeenAlcohol – Beergeeksunite @fsommagazine
Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM!
Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS!
Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram! See you there!

Bierproef versus Fsom logo

Dit is echt iets voor jou!

Bierproef op bezoek bij TheDutchBeerDad in Friesland!
Volg de bier en spijs cursus bij de Bier butler!
Vijf heerlijke Whisky tips voor deze herfst!
Bestel jij je bieren al bij Beerwulf?

Please follow and like us: