Heerlijke Decemberdagen Met Disney+

De betoverende wereld van disney plus op fsom magazine

Fans in opstand vanwege deleted scénes, wat misleidende HDR reclame. En het teleurstellende nieuws dat films pas zeven maanden na de première in de bioscoop te zien zullen zijn op de streamingdienst Disney+. Desalniettemin is de streamingdienst uitermate populair en verovert het langzaam onze harten. Op FSOM praten we je natuurlijk even bij over de decemberdagen met Disney+.

Misschien wel het leukste om naar uit te kijken is de documentaire ‘One Day at Disney’, deze docu geeft je een unieke blik achter de schermen. Superleuk! Ook de kerstfilms der kerstfilms staan op Disney+. Namelijk Home Alone 1, Home Alone 2 en jawel. Home Alone 3 zijn beschikbaar om even heerlijk voor te gaan zitten.

Mandalorian en nog veel meer

Uiteraard vervolgt Mandalorian haar weg ook verder, chapter vijf zal snel beschikbaar zijn en daarnaast komen er ook nog een hoop minder bekende Marvel titels op de dienst. Zeker een must-see voor de liefhebbers! Onze favoriete gezette kater ‘Garfield’ krijgt ook een mooi plekje, ik weet dus wel wat ik aanzet komend weekend.

En verder? Nou, pak ‘Thor: Ragnarok’ er maar even bij. Wat nieuw materiaal van ‘High School Musical’ en de enige echte ‘Dr Poll’ heeft ook weer wat nieuw beeldmateriaal dat hij met ons wil delen.

Een Kerst om nooit te vergeten

De decemberdagen en dan vooral de Kerst, is traditioneel gezien de tijd van het jaar die je met familie doorbrengt, met je ‘loved ones’ en dat je even lekker uitgebreid gaat tafelen. Vergeet dat maar! Tweede kerstdag komt Disney+ met een cadeautje waarvoor je gewoon met je bordje op schoot voor de Tv gaat zitten. Namelijk ‘Star Wars: The Last Jedi’. Weg met die gourmet set en hallo chicken bucket met popcorn on the side.

De lijst met missende blockbuster is dus gelukkig steeds kleiner aan het worden en het aanbod van Disney+ neemt langzaam de vorm aan, die de fans graag willen zien. Nu is men misschien wel nooit tevreden, maar nu de initiële kinderziektes opgelost worden en alles begint soepeler te draaien na de stroeve lancering, horen we toch steeds meer positieve geluiden.

Een leuke tip voor de game liefhebbers! Jeff Goldblum duikt de gaming wereld in en deelt zijn avonturen mid-december ook met ons!

Wanneer je helemaal niets wilt missen omtrent Disney+ nieuws deze decemberdagen, hou je natuurlijk FSOM in de gaten. Maar de tip van de dag is toch om Disney+ zelf even op Social media te volgen. Daar komen ze regelmatig met updates en leuke trailers over de nieuwste titels! Happy December!

Artikel geschreven door: Bas – TheDutchBeerDad
Moviegeeksunite @fsommagazine

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram! See you there!

Meer lezen van TheDutchBeerDad?

De Messiah keert eindelijk terug!
Valhalla is een logisch vervolg voor Vikings!
Wat proeven we vandaag? In Aflevering 11 een Mermaid Elixer!
Bierproef op bezoek bij TheDutchBeerDad in Friesland!
De tapperij van de Eeuwige jeugd
Lagerbieren van Bierverbond uit Amsterdam
Kennismaken met Arvid Bergström

FSOM Magazine tv logo. Warme decemberdagen met FSOM. Sterker nog, heerlijke decemberdagen met Disney+, we praten je bij over de belangrijkste zaken die op de streamingdienst gaan verschijnen!
Wil jij meer weten over FSOM, wil je adverteren of zie jij een samenwerking wel zitten? Aarzel dan niet en neem contact op met Bas de Goede via info@fsom.nl
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

3 reacties

  1. […] Heerlijke decemberdagen met Disney+De Messiah keert eindelijk terug!Kijk de nieuwste films als eerste thuis!Joker Movie reviewKoffierecepten om van te smullen!Bestel jij je bieren al bij Beerwulf? […]

  2. […] Heerlijke decemberdagen met Disney+De Messiah keert eindelijk terug!Kijk de nieuwste films als eerste thuis!Joker Movie reviewKoffierecepten om van te smullen! […]

  3. […] Heerlijke decemberdagen met Disney+De Messiah keert eindelijk terug!Kijk de nieuwste films als eerste thuis!Joker Movie reviewKoffierecepten om van te smullen!Free Guy een krankzinnige comedy! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram