Wat is FSOM en wie zijn wij eigenlijk?

FSOM is geboren na een prachtige filosoferende avond die werd gedeeld door vrienden op een bourgondische wijze. De hamvraag die avond werd; “Waarom zijn er zo weinig goede websites te vinden voor wat vermaak?” Tuurlijk zijn er voldoende websites waar je terecht kunt voor wat nieuwtjes en clickbaits. Al snel moesten wij concluderen dat we niet de enige zijn die er zo over denken. Daarom werd FSOM Magazine geboren!

FSOM Magazine en haar Social Media platformen zijn opgezet door Bas de Goede. Zijn rechterhand is Co-founder Peter van de Velde en inmiddels beschikt FSOM Magazine over een eigen crew en hebben we regelmatig leuke gastartiesten.

Naast een Founder en Co-Founder kent FSOM dus een crew. Deze draagt de toepasselijk naam: FSOM Crew. Dit is een crew met mensen die onze content naast hun eigen content verspreiden op Social Media en een groep van gedreven bloggers en gastbloggers. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze crewleden pagina.

Daarnaast werkt FSOM Magazine nauw samen met haar partners waardoor we een groot netwerk hebben, gebruik kunnen maken van de beste marketing tactieken en natuurlijk in kunnen spelen op trends in de markt.

Wat doen wij en wat is onze brand voice?

Voor specifieke informatie over onze bezoekeraantallen en Social media nummer, verwijs ik u graag naar onze media kit of vraag deze aan per mail. Verder behandelen wij alle onderwerpen waar wij zelf een raakvlak mee hebben. Zo bent u verzekerd van inhoudelijke content en schromen we niet om onze oprechte mening te geven. Van fashion tot food en van de craftbeer scene tot gaming.

Naast de artikelen en blogs kunt u bij ons adverteren op de site en via onze diverse Social Media kanalen. Wij werken met meerdere Instagram kanalen, Facebook pagina’s en op Pinterest. Uiteraard mogen we FSOM tv niet vergeten, dit kanaal komt wekelijks met filmpjes in doorlopende series zoals ‘Wat Proeven We Vandaag?’ en ‘GameBreak’.

Wij schrijven over alle nieuwsberichten die ons interesseren en deze komen ook ten alle tijde terug op onze Social media kanalen.

Daarnaast kunnen wij uw producten laten testen en informatie hierover plaatsen, wij ondersteunen ook bij het opzetten en managen van uw eigen Social-Mediakanalen vanuit de onderneming van Bas de Goede en Kim Michaelis. Dit doen wij voor consumenten als bedrijven. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact op met onderstaande mailadres.

Event promotion. Wij kunnen uiteraard uw event promoten op onze website en Social Media, daarnaast kunnen wij ook aanwezig zijn bij het event om de promotie te doen, live verslag en andere commerciƫle activiteiten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@fsom.nl t.a.v Bas de Goede.

Wil u meer weten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Ons online entertainment magazine en community bied een enorme veelzijdigheid aan avonturen, dus zorg dat u niets hoeft te missen?

Join our crew?

Wil jij ook onderdeel uitmaken van de FSOM crew? Neem dan contact op en laat ons weten wat voor gave dingen we samen kunnen doen!

Met vriendelijke groet,

Bas de Goede
TheDutchBeerDad

Founder Fsom Magazine

FSOM Magazine is jou online magazine.
error

Doe jij ook mee? Check snel onze Socials!

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram