Let us entertain you!

Let us entertain you!

16 maart 2020 1 Door Bas de Goede

FSOM | Het zijn bizarre tijden en ons respect gaat uit naar de hulpverleners, mensen die werkzaam zijn in transport en logistiek en iedereen die op zijn of haar manier een bijdrage levert aan het draaiende houden van ons land en de zorg van de zieken op zich nemen. Een dikke shoutout naar jullie! Wij zijn ooit eens begonnen met de slogan ‘Let us entertain you!’ en daar gaan we ons aan houden!

We schakelen per direct over naar vier afleveringen van ‘Wat proeven we vandaag’ per week! Gelukkig lijkt het nog altijd mogelijk om online je lekkernijen in huis te kunnen halen en ook is ons beloofd dat de supermarkten gewoon hun voorraad blijven krijgen. Dus niet hamsteren en wacht maar af wat voor lekkers wij je voorschotelen!

Blijf uiteraard onze website bezoeken, abonneer je snel op FSOM tv (GRATIS!) volg ons op Instagram en like onze Facebook pagina om niets te missen! Zo komen we de Corona lockdown van 2020 heus wel door met zijn allen. Ik wilde deze week officieel ons eigen bedrijf lanceren, maar daar gaan wij nog even over nadenken of dat wel zo gepast is. De kindjes zijn thuis, dus die gaan we van passend vermaak voorzien en laten we vooral goed voor elkaar zorgen. Laten we er dus positief in staan en onszelf in ieder geval vermaken. Have fun and take care!

Artikel door: Bas de Goede – TheDutchBeerDad
Let us entertain you @fsommagazine !

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram!
See you there! Pin je ook mee met FSOM op Pinterest?

fsom banner tv thedutchbeerdad Let us entertaine you! Corona Lockdown 2020

Dit is echt iets voor jou!

Vijf Whisky tips die jou de winter door gaan helpen!
De Peanut butter nitro milk stout VS Geitenkaas!
De ValFather van HighLand Park door Confessions of A Whisky Freak!
De hemelse knoflookdip!
Knockando zonder K!
Begin het voorjaar bij VidaXl!
Bruschetta met gegrilde perzik!
Volg de bier en spijs cursus bij de bierbutler!
Bestel jij je bieren al bij BEERWULF.com?
Rotten Tomatoes!
TOP GEAR fans kunnen hier shoppen!

Please follow and like us: