My Lifespan Is Hardly Three Months So pop me open Right Now And Drink Me Fresh

My lifespan is werd geproefde door thedutchbeerdad op fsom magazine

Craftbeer | Vandaag eentje in de categorie ‘TheDutchBeerdad proeft’ en niet zomaar eentje. Maar de enige echte My Lifespan Is Hardly Three Months So Pop me Open Right Now And Drink Me Fresh die je ook op mijn Instagram kunt vinden. Maar hoe lekker was dit biertje eigenlijk?

Our beers are not just ordinary beers, no sir! It’s our mission to brew f*cking great beer, and we strive for perfection every day. We infuse our beers with the most extravagant ingredients, and of course, a sh*tload of hops“.

Dit is de tekst die sommige van jullie inmiddels wel kunnen dromen, hij is namelijk afkomstig van Uiltje. Hij pronkt uiteraard ook volop op hun website en voor de ‘My Lifespan Is Hardly Three Months So Open Me Right Now And Drink Me Fresh’ slaan ze ook nog eens de handen ineen met De Moersleutel uit Alkmaar en Lehe Pruulikod uit Estland.

De Neipa

Deze collabbrew is ontstaan uit een samenwerking tussen twee Nederlandse brouwerijen en een topper van een brouwerij uit Estland. Het bier is gebrouwen in de ketels bij Het Uiltje en is op 08-04-2020 in het blikje gegaan. Voor mij was het zaak om dit biertje zo snel mogelijk uit het blikje te bevrijden!

Even de details op een rijtje. Dit bier betreft dus een NEIPA met 7,5% alcohol. Wat een mooi stabiel percentage is voor een bierstijl als de NEIPA. Met IBU 7 en EBC 14 hebben we nog even wat informatie voor de beergeeks onder ons, daarnaast is het leuk om te weten dat het bier enkel en alleen in 33cl blikken is afgevuld. Bij veel online stores is hij inmiddels uitverkocht, dus wees er snel bij!

My life span is de moersleutel uiltje lehe thedutchbeerdad fsom magazine bier review beerreview bier avonturen

Let’s taste!

Het oog ziet… Een prachtig mooi oranje gekleurd sapje. Een mooie felle kleur en hazy genoeg om er niet doorheen te kunnen kijken. Dit bier steelt in elk glas de show, zo ook in die van mij. Een klein schuimkraagje mag wat mij betreft niet eens een naam krijgen, maar hij is wel mooi compact en blijft netjes op het bier liggen.

De neus ruikt… Een geweldige tropische bom! Verse hop? Yes! Het lijkt haast wel of ze hele mango’s en perzikjes in dit blikje hebben gebeurd voordat ze hem dicht hebben gelast! ­čśë De naam ‘My Lifespan Is Hardly Three Months So Pop me Open Right Now And Drink Me Fresh’ begint nu zeker tot mij door te dringen, want deze is niet alleen supervers, maar waarschijnlijk ook gewoon het lekkerst als je het ASAP drinkt!

De mond proeft… Een heerlijk vol vruchtensapje. Een klein prikkeltje van de koolzuur die niet heel erg aanwezig is. Een mooi compact mondgevoel waar van alles gebeurt. Verse hopjes veroveren snel de sensatie en de smaakpapillen geven zich vlot over aan een klein bittertje dat gepaard gaat met die tropische smaken. Mango, Perzik, Meloen en een mooi bittertje. Een heerlijk bier.

https://www.instagram.com/p/B-_W7ttp21m/

Dit bier krijgt van mij een mooie vier sterren rating op Untappd van mij. Met pas iets meer dan 400 check ins bij het schrijven van dit artikel zit ik 0,01 boven het gemiddelde, dus ik ben niet de enige die dit bier enthousiast in ontvangst neemt. Ga jij hem ook halen?

Artikel door: Bas de Goede – TheDutchBeerDad
#beergeeksunite @fsommagazine #geen18geenalcohol.

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram!
See you there! Pin je ook mee met FSOM op Pinterest?

fsom banner tv thedutchbeerdad Thedutchbeerdad proeft My Lifespan Is Hardly Three Months So Open Me Right Now And Drink Me Fresh van uiltje brewing de moersleutel en lehe brewing. FSOM.nl

Dit is echt iets voor jou!

De Peanut butter nitro milk stout VS Geitenkaas!
Wat Proeven we vandaag? De Grolsch Kruidige Tripel! + YouTube video
De hemelse knoflookdip!
Vier seizoen speciaalbier van Grolsch!
Begin het voorjaar bij VidaXl!
Bruschetta met gegrilde perzik!
Volg de bier en spijs cursus bij de bierbutler!
Bestel jij je bieren al bij BEERWULF.com?

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

5 reacties

  1. […] My lifespan is hardly three months…Beth Hart doet waar ze goed in is…Samenwerken met FSOM Magazine? Dat is pas leuk! […]

  2. […] My lifespan is hardly three months…Beth Hart doet waar ze goed in is…Samenwerken met FSOM Magazine? Dat is pas leuk!Op reis met de collabbrews van Tempest Brewing Company uit Schotland!Online Slijterij is de uitkomst voor brouwerijen! […]

  3. […] My lifespan is hardly three months…Beth Hart doet waar ze goed in is…Samenwerken met FSOM Magazine? Dat is pas leuk!Online Slijterij is een goede uitkomst voor brouwerijen! […]

  4. […] My lifespan is hardly three months…Beth Hart doet waar ze goed in is…Samenwerken met FSOM Magazine? Dat is pas leuk!Op reis met de collabbrews van Tempest Brewing Company uit Schotland!Online Slijterij is de uitkomst voor brouwerijen! […]

  5. […] My lifespan is hardly three months…Beth Hart doet waar ze goed in is…Samenwerken met FSOM Magazine? Dat is pas leuk!Op reis met de collabbrews van Tempest Brewing Company uit Schotland!Online Slijterij is de uitkomst voor brouwerijen! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram