Heb jij al een bierbutler?

Heb jij al een bierbutler?

8 mei 2019 27 Door Bas de Goede

De bierbutler? Ja! Heb jij al een bierbutler? Dan bedoel ik natuurlijk niet een echte butler, maar wel iets wat er heel dicht bij in de buurt komt. Namelijk de bierbutler app!

Enige tijd geleden hebben we bij FSOM een bericht gedeeld over de Bierbutler app toen hij destijds gelanceerd werd. Een supertof initiatief opgezet door een aantal mensen uit de bierwereld. Arvid Bergström en Jet van der Griendt geven in de vorm van bierbutler advies over welke bieren en gerechten jij het beste bij elkaar kunt matchen.

Jullie begrijpen wel dat ik wildenthousiast werd op het moment dat een app als deze gelanceerd word. Eten en bier, iets wat voor mij als bourgondiër een match made in… Walhalla is! Maar dat is niet nog niet alles…

Bier + Eten + Horeca

Advies krijgen over welke bieren bij welke gerechten passen is nog niet alles. Je kunt namelijk ook restaurants en andere horecagelegenheden opzoeken waar je dus heerlijke bier en spijscombinaties kunt nuttigen.

Wanneer je ergens bent, open je simpelweg de app en kun je direct zien welke restaurants er bekend zijn bij de bierbutler app. Zit je toevallig op dat moment ergens anders en is deze tent zeker geschikt voor de bierbutler app, dan kun je hem met een druk op de knop aanmelden! Welk restaurant wil dat nou niet!? Ook kun je bij een aantal zaken zelfs al je tafeltje reserveren via de app.

Zoals je op de afbeelding kunt zien zijn er al aardig wat restaurants te zien in de bierbutler app. Maar nog lang niet genoeg! Ik woon in een regio waar nog nauwelijks aangesloten zaken zijn en ik ga de bierbutler app een handje helpen. Jij ook?

Laat je inspireren

Voor mij als amateur foodie en bierliefhebber is het voor mij altijd een vreugdedansje waard om ergens een inspiratie kopje te zien. De bierbutler app bevat namelijk ook ‘Laat je inspireren’. Hier kun je de tofste recepten vinden en uiteraard het bieradvies van de bierbutler!

Dit bieradvies is niet een simpel rijtje met ingrediënten en hoppa zoek het maar uit. Een leuke instructievideo neemt je stap voor stap mee hoe je het recept tot een succesvol einde kunt brengen. Dus ook voor iedereen die niet direct een stempel “keukenheld” aan zichzelf geeft, ga de app lekker gebruiken en maak bijvoorbeeld eens de Wienerschnitzel met Weizenbier!

Neem eens een kijkje op de Facebook pagina ‘Dat smaakt naar Bier‘ hier kun je ook eindeloos veel inspiratie op doen en uiteraard zijn de filmpjes er ook te vinden. Bierbutler vrijdag kun je ook vinden op www.BIERISTA.nl . De bierbutler app is gratis te downloaden dus doe het snel!

Uiteraard ben ik benieuwd naar jou ervaringen met de bierbutler app so far en of je misschien wel een top tip hebt van een bier spijscombinatie die jij hebt gemaakt!?

Have fun!

Dit artikel is geschreven door: Bas de Goede / TheDutchBeerDad

FSOM logo
Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op!
Info@fsom.nl

Speciaal voor jou geselecteerd!

Kip gepekeld in bier!
Maak je eigen bierburger!
Maak je eigen hemelse knoflooksaus!

Shop till you drop!

Ga snel naar www.BLOKKER.nl en ruil jou oude pan in voor een dikke korting op een echte Tefal pan! Of ga gewoon even naar www.BOL.com en daar kun je zelfs na het droppen nog verder shoppen met bijna 100.000 artikelen in de categorie ‘Keuken en tafelen’!


Please follow and like us: