Een Maniakale Hoofdrolspeler en Bier van Grolsch

bieromaniac bij wat proeven we vandaag op fsom

De herfst-stop is eindelijk voorbij en al die dagen zonder nieuwe YouTube video’s waren natuurlijk flink afzien. Nu is het tijd voor aflevering 13 van Wat Proeven We Vandaag en het is nog een bijzondere aflevering ook. We hebben namelijk een maniakale hoofdrolspeler en een bier van Grolsch voor jullie in petto…

Wat Proeven We Vandaag?

Met ‘Wat Proeven we Vandaag?’ hebben we een vaste rubriek op FSOM tv die we samen met onze enthousiaste crew verder gaan uitbreiden. Zo krijg je van ons elke Dinsdag en Vrijdag een mooie nieuwe episode, afwisselend met diverse specials over de leukste beermail, gaming en we werken achter de schermen aan nog veel meer leuke items.

Het abonneren op ons YouTube kanaal is helemaal GRATIS, dus zegt het voort en join de FSOM Community vandaag nog. Want, en dat is niet geheel onbelangrijk. Wij komen aanstaande Vrijdag ook nog eens met een geweldige GIVEAWAY! Stay tuned.

Aflevering 13

Dertien een ongeluksgetal? Niet in ons boekje, want de hervatting van ‘Wat Proeven we Vandaag’ voor niemand minder dan de maniakale bebaarde bierliefhebber die normaliter verantwoordelijk voor de aanlevering van onze tegels. Hij stort zich op vele reviews op zijn eigen YouTube kanaal, maar voor deze gelegenheid neemt hij een bijzonder biertje van Grolsch op de korrel op FSOM tv, namelijk het ALCOHOLVRIJE Herfstbier!

Het debuut van de enige echte Bieromaniac had dus een verrassend eindresultaat. Laat in de comments weten of jij je kunt vinden in het eindoordeel!

Artikel geschreven door: Bas – TheDutchBeerDad
Wat Proeven we Vandaag aflevering 13 door: Simon – Bieromaniac
Neem ook vooral een kijkje op het YouTube Kanaal van Bieromaniac zelf en mis geen enkele review mee!

Geen18GeenAlcohol – Beergeeksunite @fsommagazine

Wil je meer zien van mijn bieravonturen? Neem dan snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram! See you there!

Meer lezen van TheDutchBeerDad?

Ga lekker zelf brouwen! Bezoek Brouwland!
Er is bier van Eigen Bodem binnen gekomen!
Wat proeven we vandaag? Aflevering11!
Bestel jij je bieren al bij Beerwulf?
Heb jij al een Bier Butler?
Family Man meets Family Man!
Wil jij ook Bierista worden?

FSOM Magazine. Voor al uw entertainment!
Wil jij meer weten over FSOM, wil je adverteren of zie jij een samenwerking wel zitten? Aarzel dan niet en neem contact op met Bas de Goede via info@fsom.nl
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] Bierproef op bezoek bij TheDutchBeerDad in Friesland!Volg de bier en spijs cursus bij de Bier butler!Vijf heerlijke Whisky tips voor deze herfst! Bestel jij je bieren al bij Beerwulf? The Watchlist episode 1Volg de bier en spijs cursus bij de bierbutler! Een Maniakale hoofdrolspeler en bier van Grolsch! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram