Maak hier kennis met onze crewleden en volg ook hun avonturen op Social Media!

Founder
Bas / TheDutchBeerDad is de founder van FSOM en haar community. Uiteraard te vinden op zijn eigen Instagram en daarnaast beheert hij Fifty Shades of Beer op Instagram. Naast Facebook is hij de drijvende kracht van FSOM op Pinterest en Youtube. Klik HIER om zijn kennismakingspagina te checken!

Co-Founder
Peter / DutchPlaystationGamer is al sinds de basisschool bevriend met TheDutchBeerDad en is altijd op de hoogte van wat er te ontdekken valt op het gebied van Gaming, Boeken, Muziek, Films en series. Onmisbaar in de FSOM crew. Naast zijn eigen Instagram beheert hij FSOMGaming en FSOMMoviesandSeries en is hij actief op de Facebookpagina van FSOM. Klik HIER om zijn kennismakingspagina te checken!

FSOM Crewleden
Frederic / FfredericC is onze aanwinst op het gebied van Gaming. Naast zijn awesome ‘photomodus’ skills die je kunt zien op zijn Instagram kanaal. Op FSOM deelt hij op geweldige en meelevende wijze zijn Game-avonturen, Frederic is namelijk een trophyhunter pur sang en nadert de 1000 platinum trophies!

Robbert / Confessions of A Whisky Freak is onze Whisky guru. Op FSOM deelt hij zijn Whisky avonturen en vertelt hij je over de smaaksensaties die hij zo nauwkeurig weet te plaatsen. Waar scoor je welke Whisky? Ook dat kun je dankzij Robbert op onze website vinden. Daarnaast heeft Robbert een brede muziek smaak en wanneer er iets bijzonders aan zijn collectie word toegevoegd kun je ook dit vinden op www.FSOM.nl en op zijn eigen website ‘Confessionsofawhiskyfreak‘!

FSOM Gastblogger Crew
Thomas van www.THOMASCULINAIR.nl
The Beer and Food Lady van www.FSOM.nl – Foodporn & Foodpairing.
Maricken van de Waart – Literair avonturier met een passie voor schrijven!
Peter / Beerystagram – Deelt zijn bieravonturen op FSOM en support ons op Instagram!error

Doe jij ook mee? Check snel onze Socials!

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
Instagram