proosten op het leven met de fsom crew bij vrienden van amstel live

Maak hier kennis met onze crewleden en volg ook hun avonturen op Social Media!

Founder
Bas / TheDutchBeerDad is de founder van FSOM en haar community. Uiteraard te vinden op zijn eigen Instagram en daarnaast beheert hij de Social Media kanalen van FSOM en kun je hem met enige regelmaat zien op ons YouTube kanaal; FSOM tv. Klik HIER om zijn kennismakingspagina te checken!

Co-Founder
Peter / DutchPlaystationGamer is al sinds de basisschool bevriend met TheDutchBeerDad en is altijd op de hoogte van wat er te ontdekken valt op het gebied van Gaming, Boeken, Muziek, Films en series. Onmisbaar in de FSOM crew. Naast zijn eigen Instagram is hij actief op de Facebookpagina van FSOM. Klik HIER om zijn kennismakingspagina te checken!

FSOM Crewleden
Frederic / FfredericC is onze aanwinst op het gebied van Gaming. Naast zijn awesome ‘photomodus’ skills ( The Inner Click ) die je kunt zien op zijn Instagram-kanaal. Op FSOM deelt hij op geweldige en meelevende wijze zijn Game-avonturen, Frederic is namelijk een trophyhunter pur sang en heeft meer dan 1000 platinum trophies!

Robbert / Confessions of A Whisky Freak is onze Whisky guru. Op FSOM deelt hij zijn Whisky avonturen en vertelt hij je over de smaaksensaties die hij zo nauwkeurig weet te plaatsen. Waar scoor je welke Whisky? Ook dat kun je dankzij Robbert op onze website vinden. Daarnaast heeft Robbert een brede muziek smaak, proeft hij ook een flink scalá aan bieren en wanneer er iets bijzonders aan zijn collectie word toegevoegd kun je ook dit vinden op www.FSOM.nl en op zijn eigen website ‘Confessionsofawhiskyfreak‘! Ook check je zijn YouTubevideo’s natuurlijk bij ons op YouTube!

FSOM Gastblogger Crew
Kim Michaelis is van alle markten thuis en knalt achter de schermen flink door!
Johnny aka ADDICTEDTOCRAFTBEER natuurlijk!
Merel / ‘BooksBeersandBeyond‘.
Thomas van www.THOMASCULINAIR.nl
The Beer and Food Lady van www.FSOM.nl – Food & Foodpairing.
Maricken van de Waart – Literair avonturier met een passie voor schrijven!
Simon is the one and only Bieromaniac aka Tegeltjesleverancier!

Drinks for fun. Lees nu alles over onze crewleden op de fsom crew pagina.
error

Doe jij ook mee? Check snel onze Socials!

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram