Bombshell slaat in als een knaller

Bombshell slaat in als een knaller

22 januari 2020 0 Door Bas de Goede

Met Bombshell hebben we mogelijk weer een prachtige verfilming van een waargebeurd verhaal. Of eigenlijk is het beter gezegd, een waargebeurd schandaal. De wereld van Televisie en entertainment is keihard en iedereen is een potentieel concurrent, maar dat er een schandaal als deze naar buiten kwam. Dat deed de wereld toch wel schokkend reageren, Bombshell slaat in als een knaller!

You have to adapt the mentality of an Irish Streetcop, the world is a bad place!” Dit is de zin waarmee de trailer ingezet word. Dit is de zin waarmee een nieuwe medewerker welkom geheten word bij de zender. En met de zender bedoelen we natuurlijk FOX News.

De film gaat over het waargebeurd schandaal waarin FOX News CEO Roger Ailes zijn macht misbruikte ten opzicht van zijn vrouwelijke collega’s, of beter gezegd, zijn vrouwelijk werknemers. Wil jij de top halen? Dan moet je Roger een handje helpen, of meer…

In deze film spelen Nicole Kidman ( Australia, Moulin Rouge, Batman Forever) Margot Robbie ( Bird of Prey, Legend of Tarzan, Suicide Squad) en de nog altijd prachtige Charlize Theron ( Fast & Furious 8, Mad Max Fury Road, Prometheus) de heldhaftige rol(len) waarin ze uiteindelijk besluiten om de wandaden van CEO Roger aan de buitenwereld bekend te maken.

Tijd voor de Bombshell Trailer!

Zeg nou zelf, Bombshell slaat in als een knaller!

Meer nieuws over films en series? Volg ons dan op Instagram, facebook en Pinterest zodat je niets meer hoeft te missen.

Artikel door: Bas – TheDutchBeerDad
#moviegeeksunite @fsommagazine

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram!
See you there! Pin je ook mee met FSOM op Pinterest?

FSOM magazine FSOM tv banner entertainment. Bombshell slaat in als een knaller

Dit is echt iets voor jou!

Tien series die je gezien moet hebben!
Volg de bier en spijs cursus bij de Bier butler!
Vijf heerlijke Whisky tips voor deze herfst!
Bestel jij je bieren al bij Beerwulf?
The Watchlist episode 1
The Watchlist episode 2
Volg de bier en spijs cursus bij de bierbutler!

Please follow and like us: