TheDutchBeerDad gaat BierenmetBor!

TheDutchBeerDad gaat BierenmetBor!

27 januari 2020 15 Door Bas de Goede

Daar is dan eindelijk het moment waar Bas en Bor op hebben gewacht. TheDutchBeerdad gaat BierenmetBor, eindelijk! Uiteraard hebben we hier even een kleine video van gemaakt en daar zijn we erg blij mee, want de video opnemen ging niet helemaal ongestoord…

De term ‘Still of the day’ is misschien nog een beetje onbekend bij ons, maar deze valt zeker in die categorie. De bieren die ik in mijn trade van Bierenmetbor heb mogen ontvangen zijn stuk voor stuk bieren die ik niet ken en ik kan niet wachten om ze snel te gaan proeven. Zoals ik in de video al aangaf gaat er ook een mooi pakketje richting Bor! Cheers!

Wij promoten bij FSOM onder geen enkele voorwaarden het misbruik of overmatig gebruik van alcoholische versnaperingen. Wel is de wereld van craft en speciaalbier zo enorm veelzijdig, dat wij je graag kennis laten maken met deze wereld door middel van onze video’s. Uiteraard hebben wij ook in de video TheDutchBeerDad gaat BierenmetBor de Social code opgenomen.

Artikel en video door: Bas – TheDutchBeerDad
Met speciale dank aan @bierenmetbor. #beergeeksunite @fsommagazine

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram!
See you there! Pin je ook mee met FSOM op Pinterest?

fsom banner fsom tv  thedutchbeerdad gaat bierenmetbor

Dit is echt iets voor jou!

Bierproef op bezoek bij TheDutchBeerDad in Friesland!
Volg de bier en spijs cursus bij de Bier butler!
Vijf heerlijke Whisky tips voor deze herfst!
Bestel jij je bieren al bij Beerwulf?
The Watchlist episode 1
Volg de bier en spijs cursus bij de bierbutler!

Please follow and like us: