Bud Speedcourse van Bierista

Thedutchbeerdad-budweiser-bud-speedcourse-diploma-bij-bierista-op-fsom-magazine-1

Bud | Nu Budweiser (bud!) zich enige tijd op de Nederlandse markt heeft gevestigd, is het tijd voor een nadere kennismaking. Daarom heb ik de Bud speedcourse gedaan van Bierista. Eens kijken of deze speedcourse de moeite waard is…

Je kunt je eenvoudig registreren op de website van Bierista door een Bierista account aan te maken. Allereerst kan ik je vertellen dat de Bierista bieropleiding sowieso superleuk is om te volgen, voor zowel beginners als doorgewinterde bierliefhebbers is de cursus absoluut een aanrader op ook te gaan volgen. Je kunt dit lekker thuis vanuit je luie stoel doen. Ik heb dit ook gedaan en wat ik ervan vond lees je in het artikel waarin ik je vertel hoe ik het Bierista bieropleding heb gehaald.

bierista op fsom magazine door thedutchbeerdad

Budweiser of Bud?

Budweiser en Bud zijn exact hetzelfde bier. Budweiser is het sterkste biermerk ter wereld en sinds 1957 de nummer 1 bierbrand in de Verenigde Staten. In Europa wordt hetzelfde bier verkocht als Bud, omdat Budweiser niet is toegestaan. AB InBev en de Tsjechische brouwer Budweiser Budvar voeren al jarenlang een juridische strijd om de naam. In Europa mag Budweiser namelijk alleen op de markt gebracht worden onder de naam ‘Bud’. Gelukkig kom je deze weetjes allemaal tegen in de Bud speedcourse!

Afbeelding van Marketingtribune bud op fsom magazine thedutchbeerdad

Dat Budweiser, oftewel Bud, haar intrede ook in Nederland heeft gedaan hebben ze groots aangepakt. Sponsor van Ajax en daardoor veel exposure op de Nederlandse biermarkt. In de eerste weken kon je bij diverse supermarkten zelfs twee sixpacks scoren voor minder dan vijf euro. Dat was een aangename kennismaking!

Het leuke aan Bierista is de combinatie tussen eenvoud en diepgang. De online trainingen waar je dus nu ook je Bud speedcourse certificaat kunt halen, zijn eenvoudig thuis te doen en zo vergaar je met elke training meer kennis op biergebied. Zo heb ik de Bud speedcourse binnen een half uurtje kunnen doen. In deze cursus duik je de historie in, krijg je een aantal nieuwe inzichten in de campagnes die Budweiser vooral rondom de superbowl inzet en natuurlijk even spieken achter de schermen.

Bierliefhebbers op Bierista

Voor mij is Bierista een prachtig platform waar je regelmatig tegen leuke artikelen aanloopt. Deze artikelen zijn hoofdzakelijk gebaseerd op nieuwtjes, maar er zijn ook een aantal blogs te vinden van diverse Bierista’s. Daarnaast kun je ook zelf een bier beoordelen, een beetje net zoals Untappd, maar dan toch net even anders.

Daarnaast is een leuke bijkomstigheid het verdienen van biercoins. Bij alles wat je doet op de website van Bierista verdien je deze coins, zo ook door het behalen van de cursus en andere speedcourses. Ook profiteer je als Bierista van heel veel voordeeltje, neem snel een kijkje op de Bierista VIP pagina!

thedutchbeerdad met de bierista budweiser speedcourse diploma fsom magazine
Een knipoog op een foto ziet er altijd wat vreemd uit!* (*knipoog)

Bierista Bieropleiding

Zoals ik hierboven ook al schreef, heb ik dus de Bierista bieropleiding gedaan. Ik was daar erg enthousiast over omdat je deze opleiding lekker vanuit je luie stoel kunt doen. Dat is zeker tijdens een soort semi lockdown die we aan covid-19 te danken hebben, best wel handig. Je kunt de opleiding dus gewoon lekker thuis doen dus! Naar mijn mening is de opleiding geschikt voor zowel beginners, als gevorderden.

Want je krijgt naast wat basiskennis over bierstijlen, herkomst en ingrediënten. Ook een stukje mee over de geschiedenis van het bier, Wist jij bijvoorbeeld dat de ambacht ‘bier brouwen’, vroeger alleen uitgevoerd werd door vrouwen? Of dat ‘het bier’ een godin kent? Je kunt nu de Bierista bieropleiding volgen met een fikse korting! Waar je normaal gesproken 125,- euro betaald, is de Bierista bieropleiding nu afgeprijsd naar 99,- euro.

Artikel door: Bas de Goede – TheDutchBeerDad
#beergeeksunite @fsommagazine #geen18geenalcohol.

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram!
See you there! Pin je ook mee met FSOM op Pinterest?

fsom banner tv thedutchbeerdad Thedutchbeerdad deed de bud speedcourse van Bierista.

Dit is echt iets voor jou!

De Peanut butter nitro milk stout VS Geitenkaas!
Wat Proeven we vandaag? De Grolsch Kruidige Tripel! + YouTube video
De hemelse knoflookdip!
Vier seizoen speciaalbier van Grolsch!
Begin het voorjaar bij VidaXl!
Bruschetta met gegrilde perzik!
Volg de bier en spijs cursus bij de bierbutler!
Bestel jij je bieren al bij BEERWULF.com?

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram