Jay and Silent Bob strike back, again!

jay and silent bob reboot op fsom door thedutchbeerdad

Either you take us to Hollywood, or we stab you to death on our own f**king front lawn. Slecht een van de vele quote-waardige teksten uit de trailer van Jay and Silent Bob Reboot. Kortom, Jay and Silent Bob strike back, again!

Ik heb nog een nooit een film zo vaak gezien en er zo hard om gelachen als Jay and Silent Bob. Bij ons in de vriendengroep van vroeger, waren deze twee stoners voor ons ware legendes! De twee stoners die tegen het muurtje aan stonden en letterlijk niets deden behalve smoken. En toch maakte ze de meest zotte avonturen mee.

Na het voor mij evenzo succesvolle tweede deel voor deze helden en natuurlijk niet de sidesteps van Mallrats en Clerks vergeten! Is het nu tijd voor een hagelnieuwe film van mijn twee grote culthelden. Jay and Silent Bob.

Tijd voor de Reboot Trailer!

Het is alsof ze geen dag ouder zijn geworden, het niveau van hun IQ nu altijd even hoog is en uiteraard zijn er nog net zoveel rookwolken te zien als voorheen. In deze film hebben Jay en Silent Bob een doel, namelijk het stoppen van een specifieke verfilming (Bluntman and Chronic natuurlijk!) in Hollywood. Een doldwaze reis van deze twee helden en uiteraard zien we oude bekenden als Chris Hemsworth, Matt Damon en zelfs Ben Affleck terug!

Stel nou in het ergste geval, dat jij niet meer weet wat Jay en Silent Bob voor rol speelde in Mallrats. Bekijk dan hieronder de trailer van Mallrats 1 uit 1995. Een film met onder andere Jason Lee en Jeremy London.

Het is dus echt een feit. Jay en Silent Bob strike back, again! Ik kijk enorm uit naar deze film. Hij is te koop vanaf 19 februari op Blu-ray. Helaas is deze film niet te zien in bioscoop voor zover ik weet, maar de recensies logen er niet om. Zo gaf Cinemablend deze film vier van de maximale vijf sterren.

Ik kan niet wachten. Can you?

Artikel door: Bas – TheDutchBeerDad
#moviegeeksunite @fsommagazine

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram!
See you there! Pin je ook mee met FSOM op Pinterest?

FSOM magazine FSOM tv banner entertainment

Dit is echt iets voor jou!

Bierproef op bezoek bij TheDutchBeerDad in Friesland!
Volg de bier en spijs cursus bij de Bier butler!
Vijf heerlijke Whisky tips voor deze herfst!
Bestel jij je bieren al bij Beerwulf?
The Watchlist episode 1
Volg de bier en spijs cursus bij de bierbutler!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram