De Seksuele Revolutie van de Man

Thanks Charles W Unsplash free stock image op fsom

Sexuele Revolutie | De laatste jaren komt er steeds minder een taboe te liggen op het praten over sex. Sex en alles wat erbij komt kijken wordt toch vaak gezien als een ongemakkelijk onderwerp, zeker om er openlijk over te praten. Maar waarom eigenlijk? Sex is toch geweldig!

Het praten over sex kan gelukkig weer wat vaker. Sinds de seksuele revolutie waar de generatie voor die van mij middenin zat in de jaren ’60 en ’70 , is er een taboe op komen te liggen in de decennia erna. Ondanks dat porno vroeger in een winkel werd gehuurd en nu letterlijk overal om je heen gratis verkrijgbaar is, lijkt de afstand tussen ons en het praten over ‘minnekozen’ nog altijd vrij groot. Daarom dus de seksuele revolutie van de man.

Alexander Schimmeck free stock image on unsplash. De sekusele revolutie van de man op fsom.

Het Taboe Doorbreken

Gelukkig zijn we het taboe aan het doorbreken en zie je tegenwoordig overal artikelen en advertenties voorbij komen die ook gericht zijn op de man. Want de “moderne” mannen gebruiken ook gewoon seksspeeltjes. Bij welke ondernemer in dit vakgebied je ook aanklopt, zul je horen dat de cockringen niet aan te slepen zijn. Ze gaan als warme broodjes over de toonbanken, alhoewel die ’toonbanken’ tegenwoordig spreekwoordelijk zijn; want letterlijk alles is via het wereld wijde web verkrijgbaar.

Ik noem de “moderne” man, maar het gaat namelijk om alle mannen. De Seksuele Revolutie van de man lijkt niet te stoppen. In welke hokje of vakje men je ook stopt, wat je voorkeuren ook zijn, de ontwikkelingen en toegankelijkheid gaan als een speer de lucht in. Om maar eens een woordgrapje te gebruiken.

Annie Spratt free stock image from Unsplash. Een banaan in de seksuele revolutie van de man op fsom.

Ook is het voor mannen niet zo heel erg vreemd meer om een seksspeeltje te hebben dat het genot van een vrouwelijke partner nabootst. Waar je vroeger het liefst naar een andere provincie reed om een zelf op te blazen surrogaat kocht van wat een vrouw met “inhoud” moest voorstellen is er nog veel meer voor handen dan zelfs mijn fantasie te boven gaan.

Een man die de behoefte niet bij een vrouw (of man!) van vlees en bloed kan vinden heeft tegenwoordig opties genoeg. Sowieso zijn er natuurlijk bewegende beelden genoeg. In de voorbije jaren veroverden de interactieve scénes je scherm. Alsof de vrouw (of man!) op je scherm echt haar best met jou deed. Dit hebben we nu geperfectioneerd tot in de minuscule details en daaraan voegen we ook nog maar eens de real life sekspoppen en tegenwoordig ook gewoon Artificial Intelligence!

Mar Bustos thank you for you awesome free stock image on unsplash. AI op fsom.

Hulpmiddelen

Tegenwoordig zijn er dus seksspeeltjes en andere middelen genoeg om aan je trekken te komen. Niets zal wat mij betreft het echte werk kunnen nabootsen, maar toch komen we binnenkort op FSOM met een prachtige video die je kennis zal laten maken met alles waar we het nu al over hebben. We geven je alvast één hint om teleurstellingen te voorkomen, het zal geen 18+ video worden!

Hulpmiddelen bij de zelfbevrediging zijn voor vrouwen natuurlijk al decennia bekend en het is algemeen bekend wat hiervoor gebruikt wordt. Maar voor mannen is er ook genoeg, van nephanden, neppoesjes en andere vrouw-nabootsende middelen tot aan genotsverhogende artikelen zoals cockringen, massageoliën en speciale rubbertjes. Wij gaan het taboe doorbreken en gaan vol door met de seksuele revolutie van de man!

Wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Gebruik jij wel eens een seksspeeltje voor jezelf of met je partner? Reageren mag natuurlijk ook anoniem!

Artikel door: Bas de Goede – TheDutchBeerDad
#lifestyle #revolutie bij @fsommagazine

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram!
See you there! Pin je ook mee met FSOM op Pinterest?

fsom banner fsom tv thedutchbeerdad De seksuele revolutie van de man.

Dit is echt iets voor jou!

Vijf Whisky tips die jou de winter door gaan helpen!
De ValFather van HighLand Park door Confessions of A Whisky Freak!
De hemelse knoflookdip!
Bruschetta met gegrilde perzik!
Volg de bier en spijs cursus bij de bierbutler!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

5 reacties

 1. […] Whisky tips die jou de winter door gaan helpen! De Seksuele revolutie van de man!De ValFather van HighLand Park door Confessions of A Whisky Freak!De hemelse knoflookdip! Bruschetta […]

 2. Hey wat leuk, altijd fijn als meer mannen het taboe op het gebruik van seksspeeltjes ook willen doorbreken.
  Wellicht dat een samenwerking ook een leuk idee is?

  1. Jay! Wat een leuk idee!

   Als je wat leuks in gedachten hebt, kun je een mailtje sturen naar info@fsom.nl. We zijn altijd op zoek naar leuke samenwerkingen, zeker als we een taboe als deze kunnen doorbreken! 😉

   1. Deze reactie komt dus gewoon keihard in mijn spammail. Ik stuur jullie binnenkort even een mail!

 3. […] ons magazine vaker artikelen voorbij ziet komen over een dresscode bij mannen en bijvoorbeeld het seksuele aspect van mannen en vrouwen, mannen en mannen, of vrouwen en vrouwen. Gaan wij eigenlijk nooit wat verder […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram