Maaskantje watch out! Rundfunk’s Jachterwachter komt eraan!

rundfunk op fsom. Jachterwachte dutch movie

Jachterwachter | Zoals altijd kunnen we beginnen met ‘lieve mensen’. Maar dat doen we lekker niet, want dat doen de gasten van Rundfunk zelf wel. Sterker nog, dat hebben ze al gedaan. De trailer van dé enige echte Runfunk the movie met de naam ‘Jachterwachter’ is gisteren de wereld in gegooid. Maar wat mogen we daar eigenlijk van verwachten?

Waarom er gekozen is voor de titel Jachterwachter is nog even een raadsel, maar we hebben wel een hoop kunnen opmaken uit de trailer. Het wordt namelijk een doldwaze, knettergekke, grofgebekte, met sarcasme gevulde rollercoaster waar de meest bizarre figuren de revue zullen passeren.

Het verhaal van Jachterwachter

Het verhaal van Jachterwachter speelt zich af op camping ‘Hivo’. Deze camping runt wachtopzichter Yannick van de Velde helemaal in z’n eentje. Dat dit geen gemakkelijke taak is kun je uit de trailer wel opmaken. Helemaal wanneer uitgerangeerde tieneridool, en tevens grote held van de wachtopzichter, Ronnie Bosboom junior op de camping verschijnt.

Ronnie Bosboom Junior word uiteraard gespeeld door de Yannick zijn compagnon, Tom van Kalmthout. Vanaf zijn intrede in deze knetterleipe film merk je dat er een luchtje aan zit en niet alleen omdat hij er wat onverzorgd bijloopt. Overigens is het onverzorgde gedeelte van deze film goed verzorgd, want om het sfeertje van camping ‘Hivo’ goed op het scherm te krijgen. Zien alle acteurs er een beetje uit alsof ze al enige tijd in de Sahara woestijn verdwaalt zijn zonder een druppel water.

In de eerste instantie lijkt de komst van de tieneridool Ronnie een geschenk uit de hemel voor de camping, Het word drukker en iedereen wil Ronnie natuurlijk even ontmoeten en het liefst ook nog horen zingen. Er ontstaat een vriendschap van formaat tussen de wachtopzichter en Ronnie maar uiteraard gaat het op een bepaald moment fout. De vader van Ronnie heeft wat beloftes gemaakt die hij niet nagekomen is. Uiteraard heeft dat een nadelig effect op Ronnie en nu ook op camping ‘Hivo’. Check hieronder de trailer!

‘Ik ben enthousiast, wanneer kan ik hem kijken?’

Jij bent enthousiast? Mooi, ik ook! Eindelijk weer een film waarvan de verwachtingen op het niveau van Maaskantje zitten en die zal ze ongetwijfeld waar gaan maken.

Met Rob Lücker als regisseur is het denk ik geen verassing dat de sfeer die bij de film hoort, goed op je scherm overkomt. Je kent hem allicht van zijn vele Duitse producties en mocht je kennis daarvan wat minder zijn, vrees dan niet, want hij was ook verantwoordelijk voor de Boskampi’s en uiteraard Rundfunk de serie.

Op je scherm kom je onder andere dus Yannick van de Velde, Tom van Kalmthout tegen. Maar ook Pierre Bokma en Carly Wijs passen uitstekend in de sfeer van deze knettergekke film. 23 april is het zover en kun je de film gaan aanschouwen, ben jij ook van de partij?

Artikel door: Bas de Goede – TheDutchBeerDad
#moviegeeks @fsommagazine

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram!
See you there! Pin je ook mee met FSOM op Pinterest?

fsom banner tv thedutchbeerdad en rundfunk the movie Jachterwachter camping hivo

Dit is echt iets voor jou!

Vijf Whisky tips die jou de winter door gaan helpen!
De Peanut butter nitro milk stout VS Geitenkaas!
De ValFather van HighLand Park door Confessions of A Whisky Freak!
De hemelse knoflookdip!
Knockando zonder K!
Bruschetta met gegrilde perzik!
Volg de bier en spijs cursus bij de bierbutler!
Bestel jij je bieren al bij BEERWULF.com?

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram