Nieuwe bieren van Grolsch!

grolsch frisbittere ipa op fsom door thedutchbeerdad

Grolsch | Het is weer tijd voor een paar Grolsch bieren. De laatste tijd komen er steeds meer bijzondere bieren uit de ketels van Grolsch. Over het algemeen ben ik vrij positief over deze proefbrouwsels, waarvan inmiddels een aantal bieren ook gewoon in de schappen staan. Maar de honger is groot bij Grolsch en dus knallen ze door met twee nieuwe bieren.

Kenmerkend aan de bieren van Grolsch is vaak de zoetigheid die erin zit. Sommige bierdrinkers waarderen dit juist en andere niet. Ik hang een beetje in het midden in deze, de bieren hebben vaak een zoetig karakter en dat kan wel eens wisselend in ontvangst genomen worden. Never the less draait het nu om twee nieuwe bieren en met deze bieren speelt Grolsch wederom goed in op de trends in de markt.

Minder zoete Radler

Een minder zoete Radler. Hehe! Eindelijk! Ik ben absoluut geen liefhebber van Radler bieren in any way, maar Grolsch beloofd nu dat deze radler minder zoet is. De radler is een van de twee nieuwe bieren en deze is minder zoet door het gebruik van vruchtensap in plaats van suikers.  

Consumenten zijn steeds vaker op zoek naar verfrissende dranken zonder toegevoegde suikers en daar past Grolsch Radler Minder Zoet perfect bij. We hebben er bewust voor gekozen om de toegevoegde suikers niet te vervangen door zoetstoffen waarmee een zoete smaak kunstmatig in stand zou worden gehouden. Grolsch kiest er daarmee voor om de consument te laten wennen aan een minder zoete smaak op weg naar een gezondere toekomst. Deze Radler is door het weglaten van de toegevoegde suikers daadwerkelijk minder zoet en daardoor juist heel verfrissend”  aldus Melanie Koning Marketing manager bij Grolsch.

Grolsch radler 0,0 minder zoet alcoholvrij op fsom door thedutchbeerdad

De minder zoete Radler ligt vanaf deze week in de schappen bij de supers, nu maar hopen dat het ook snel weer gaat worden voor een lekkere Radler.

Frisbittere IPA

Grolsch komt met twee nieuwe bieren en één daarvan is de frisbittere IPA. Deze heb je in het verleden al een keer op mijn Social Media voorbij zien komen, want dit is een pareltje uit de Grolsch proefbrouwerij. Dit bier was eerder ook al verkrijgbaar bij de zogenoemde Grolsch proeflokalen. Deze geselecteerde cafés hadden in beperkte oplages alle bieren uit de Grolsch Proeverij.

De frisbittere IPA is denk ik ene mooi toevoeging aan het IPA segment. Ook voor de Grolsch range is dit een mooie aanvulling, want hierdoor zal Grolsch toch een groot gedeelte van het bierschap in handen krijgen. De IPA heeft een alcoholpercentage van 5,5% en is net zoals de Radler vanaf deze week landelijk verkrijgbaar in het bierschap en natuurlijk de horeca.

Artikel door: Bas de Goede – TheDutchBeerDad
#beergeeksunite @fsommagazine #geen18geenalcohol.

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram!
See you there! Pin je ook mee met FSOM op Pinterest?

fsom banner tv thedutchbeerdad grolsch komt met twee nieuwe bieren. De radler en frisbittere ipa.

Dit is echt iets voor jou!

Vijf Whisky tips die jou de winter door gaan helpen!
De Peanut butter nitro milk stout VS Geitenkaas!
Wat Proeven we vandaag? De Grolsch Kruidige Tripel! + YouTube video
De hemelse knoflookdip!
Vier seizoen speciaalbier van Grolsch!
Begin het voorjaar bij VidaXl!
Bruschetta met gegrilde perzik!
Volg de bier en spijs cursus bij de bierbutler!
Bestel jij je bieren al bij BEERWULF.com?
Rotten Tomatoes!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram