Bierproef carnavalskraker op fsom

Carnaval | De mannen van de online speciaalbiershow ‘Bierproef’ zijn onderhand al ruim anderhalf jaar wekelijks te zien met verschillende authentieke, originele en ludieke video’s op YouTube, Instagram en Facebook (@bierproef). Deze week heeft Bierproef bewezen dat er meer in het Bierproef-vat zit dan enkel het testen van bieren op unieke locatie. Hun voorliefde voor speciaalbier is nu omgezet in een heuse carnavalskraker, genaamd ‘Gerstemout’.

In de gloednieuwe bijpassende en speciaalbierwaardige videoclip, gooien Bas en Nordy van Bierproef alle schroom van zich af. Op deze manier willen ze ook ook de carnavalsvierders van tegenwoordig bereiken met hun passie voor speciaalbier. ‘Gerstemout’ is een mix van humor, feest, liefde voor (speciaal)bier en bovenal gezelligheid. Met deze carnavalskraker van jewelste hopen de mannen van Bierproef in vele cafés door het gehele land de stemming er goed in te brengen.

Ben jij benieuwd naar deze gloednieuwe carnavalskraker met de prachtige naam ‘Gerstemout’. Ga dan snel naar het YouTube kanaal van Bierproef . Natuurlijk moet je de helden van Bierproef ook volgen op Social Media, want naast het YouTube kanaal houden ze je ook daar volledig op de hoogte van hun speciaalbier avonturen.

Uiteraard kun je ook alles vinden op de Social Media van Bierproef over wat er zich ‘behind the scenes’afspeelde! Hierin kun je zien wat team bierproef heeft gedaan om deze carnavalskraker vorm te geven. Hop hop die kant op!

Artikel door: Team Bierproef in samenwerking met Bas de Goede – TheDutchBeerDad
#beergeeksunite @fsommagazine

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram!
See you there! Pin je ook mee met FSOM op Pinterest?

fsom banner tv thedutchbeerdad en de carnavalskraker van bierproef.

Dit is echt iets voor jou!

Vijf Whisky tips die jou de winter door gaan helpen!
De Peanut butter nitro milk stout VS Geitenkaas!
De ValFather van HighLand Park door Confessions of A Whisky Freak!
De hemelse knoflookdip!
Knockando zonder K!
Bruschetta met gegrilde perzik!
Volg de bier en spijs cursus bij de bierbutler!
Bestel jij je bieren al bij BEERWULF.com?

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] Bitters worden in het noorden van het land nog vrij veel gedronken en ook met carnaval zijn ze populair. Maar verder is de populariteit wel enorm gedaald de afgelopen jaren. Daarom […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram