Night on Earth een nieuwe meesterwerk op Netflix

night on earth op netflix fsom

Enkele uren geleden kwam Netflix naar buiten met een nieuwe trailer. En niet zomaar een trailer, want na het zien van deze trailer weten wij het zeker. Night on Earth een nieuw meesterwerk op Netflix.

Nieuwe technologie maakte mogelijk om de meest fenomenale beelden in het donker te maken en Night on Earth te realiseren. Hoe onze planeet ook in het donker een enorme diversiteit aan leven laat zien en dat laten zien, gebeurd dan nu eindelijk letterlijk.

Dat we op een prachtige planeet wonen die we uiteraard moeten koesteren is allang duidelijk. Maar wanneer je deze trailer ziet, kun je pas echt ’the wonders of the earth’ zien en zelf ervaren. Met de stem van Emmy winnares Samira Wiley , die je onder andere kent van Orange is the New Black, Will & Grace, The Handsmaid’s Tale. Gaat je reis beginnen die je meeneemt die donkere en onbekende nacht in, waar wij als mens. Onzelfs altijd een beetje ongemakkelijk hebben gevoelt.

night on earth een nieuw meesterwerk van netflix op fsom door thedutchbeerdad

Zoals je misschien al wel kunt verwachten, spelen de makers van Planet Earth II een grote rol in deze grandioze docuserie! Night on Earth een nieuw meesterwerk van Netflix. Ja, dus! Deze is te zien vanaf 29 januari voor iedereen met een abonnement op de streamingdienst.

Artikel en video door: Bas – TheDutchBeerDad
#moviegeeksunite @fsommagazine

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram!
See you there! Pin je ook mee met FSOM op Pinterest?

FSOM magazine FSOM tv banner entertainment

Dit is echt iets voor jou!

Bierproef op bezoek bij TheDutchBeerDad in Friesland!
Volg de bier en spijs cursus bij de Bier butler!
Vijf heerlijke Whisky tips voor deze herfst!
Bestel jij je bieren al bij Beerwulf?
The Watchlist episode 1
Volg de bier en spijs cursus bij de bierbutler!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram