Wil jij ook Bierista worden?

Wil jij ook Bierista worden?

26 maart 2019 32 Door Bas de Goede

Het was een zonnige dag in Januari… Die bewuste zonnige dag in Januari was de dag dat ik mijn Bierista bieropleiding succesvol kon afronden. Wat een mooi begin van het jaar!

In een heel ver verleden ergens aan het begin van 2018 vertelden we jullie op onze website al over Bierista. Het artikel ‘De eerste bieropleiding die je vanuit je luie stoel kunt doen!‘ werd erg goed gelezen en er kwam vele nieuwsgierige reacties. Zo’n drie maanden geleden kwam mijn ‘Ja, ik wil!‘ antwoord en na een enerverende unboxing video op het FSOM YouTube kanaal ben ik aan de slag gegaan.

Alles over mijn persoonlijk ervaring met de Bierista bieropleiding lees je in mijn artikel van vorige maand ‘De Bierista bieropleiding gehaald!’ Wil jij nou zelf ook Bierista worden? Dan kan dat nu! Met onze unieke kortingscode scoor je in ieder geval tot en met 31 maart 2019 een tientje korting op jou Bierista bieropleiding!

Ga naar www.BIERISTA.nl en klik dan op ‘BIERISTA BIEROPLEIDING’ vul je gegevens in en de kortingscode ‘FSOM10EURO’ en join de leukste biercommunity van Nederland. Mocht je al begonnen zijn met de opleiding, laat dan even weten wat jouw ervaringen zijn tot dusver!

Dit artikel is geschreven door: Bas / TheDutchBeerDad
Geniet maar drink met mate! #geen18geenalcohol

Please follow and like us: