Bierproef proeft bier van TheDutchBeerDad

Bierproef proeft bier van thedutchbeerdad equinox op fsom

Een aantal weken geleden zijn de mannen van Bierproef op bezoek geweest bij TheDutchBeerDad voor een leuke video. En daar zijn ze niet met lege handen weggegaan: TheDutchBeerDad heeft hen een zelf gebrouwen speciaal biertje meegegeven: de Equinox. Volgens hem is dit een mooie hoppige en frisse Brut IPA. De mannen van Bierproef hebben dit bier natuurlijk op de proef genomen wat resulteerde in een leuke nieuwe aflevering.

Voor het brouwen van dit bijzondere bier zijn vijf verschillende soorten hop gebruikt, hierdoor krijgt de drinker een unieke belevenis wanneer de eerste slok wordt genomen. Ook zijn citroengrassen toegevoegd om het tot een fris en eigen geheel te maken. En daarom is het ook niet verrassend dat de citroensmaak snel naar boven wanneer de Equinox door de Bierproef-kenners op de proef wordt genomen.

bierproef proeft het bier van TheDutchBeerDad. Equinox op fsom

Let’s taste!

Uiteindelijk waren Bas en Nordy van Bierproef zeer goed te spreken over dit frisse en unieke bier. ook het etiket werd grondig gekeurd en goed bevonden en zo heeft het bezoek van Bierproef bij TheDutchBeerDad in Oosterwolde zeer goed uitgepakt met het proeven van verschillende bieren en veel gezelligheid! Bierproef proeft bier van TheDutchBeerDad is dus zeker voor herhaling vatbaar. Equinox valt in de smaak en dus mogen Jelmer en TheDutchBeerDad best trots zijn op dit oordeel!

bierproef proeft het bier van TheDutchBeerDad. Equinox op fsom

Bierproef stoomt door op volle toeren met veel nieuwe afleveringen en content. Naast de samenwerking met TheDutchBeerDad zijn dit seizoen al verschillende nieuwe bieren getest op unieke locaties. Ook gaan ze langs op (bier)festivals en ontvangen ze diverse gasten. Ben jij benieuwd naar wat er nog meer in het Bierproef-vat zit? Houd de social media in de gaten en bekijk hun YouTube kanaal!

Bekijk de volledige aflevering op het YouTube kanaal van Bierproef.

Dit artikel is een samenwerking van Bierproef & Bas – TheDutchBeerDad
Wil je meer zien van Bierproef? –> Bierproef op YouTube!
Fotografie: Jacco Brink.

Geen18GeenAlcohol – Beergeeksunite @fsommagazine
Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM!
Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS!
Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram! See you there!

Bierproef versus Fsom logo. bierproef proeft het bier van TheDutchBeerDad. Equinox op fsom

Dit is echt iets voor jou!

Bierproef op bezoek bij TheDutchBeerDad in Friesland!
Volg de bier en spijs cursus bij de Bier butler!
Vijf heerlijke Whisky tips voor deze herfst!
Bestel jij je bieren al bij Beerwulf?

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram