Op deze pagina vind je alle partners en samenwerkingen die wij actueel hebben lopen. In samenwerking met onze partners scoor je hier onze unieke kortingscodes, check je de websites waar jij de tofste spullen kunt scoren en natuurlijk de gouden tips voor online places to visit!

Wil je meer weten of ook op deze pagina genoemd worden? Let us know!

Lijkt het je leuk om een samenwerking te beginnen?
Kijk dan even onder het kopje samenwerken op onze site, of neem contact op via info@fsom.nl.


Beery places to visit!


Craft&Cans

De korting is geldig in de webshop, maar ook gewoon in de winkel.
Aarzel dus niet en neem een kijkje bij Craft&Cans in Leiden!
Gebruik onze unieke kortingscode
#FSOM15
Voor maar liefst 15% korting!

Sterk Amsterdam

Sterk Amsterdam FSOM logo Dat Sterk Amsterdam veel meer is dan alleen een avondwinkel is bij menigeen al bekend. TheDutchBeerDad werkt al lange tijd samen met deze bierdealer! Eerst een begrip in Amsterdam en dan nu ook in de Craftbeer wereld. Met inmiddels ruim 3000 bieren in het assortiment heeft Sterk Amsterdam een fantastisch assortiment opgebouwd onder de bevlogen leiding van Arno. Check het zelf op www.STERKAMSTERDAM.nl

Speciaalbierexpert.nl
FSOM TheDutchBeerDad BooksBeersAndBeyond Speciaalbierexpert beergeeksunite

Speciaalbierexpert.nl bestaat nog niet zo lang, maar heeft items die erg interessant zijn voor de fervente speciaalbierliefhebbers! Je zult er niet veel locale, kleine brouwerijen vinden, maar juist de grote spelers uit andere landen komen op speciaalbierexpert.nl aan bod. De kortingscode ‘BBBEYOND‘ is gedeeld door Merel Kuitert – BooksBeersAndBeyond en geeft recht op 10% korting op het gehele assortiment! 


De websites van onze vrienden! 


MNLK 

Wil jij de tofste artikelen over Mind, Body & Soul checken?
Wil je op de hoogte blijven van ondernemen en kennis maken toppers uit de Buisiness scene. Check dan snel www.MNLK.nl!

Dailybase

Epische Jetsers, Fun, Millenial talks en heb jij ook vaak zoeits van.. WTF? Check dan snel www.DAILYBASE.nl voor jouw dagelijkse dosis actualiteiten!

KimMichaelis

De website waar je alles over ouderschap, interieur, tuin, fashion, tripjes, vakantie en alles eromheen kunt vinden! www.FSOM.nl is onderdeel van KimMichaelis (KvK registratie). Check snel www.KIMMICHAELIS.nl!


 

error

Doe jij ook mee? Check snel onze Socials!

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
Instagram