Droomloods is de plek waar je terecht kunt voor een persoonlijke aanpak en daarom staan ze ook tussen onze vrienden!

In de Droomloods wordt hard gewerkt aan uw dromen! When you dream, We work! Dit is het motto van dit dream team. Eerste hulp bij Social media, Social media beheer, PR en marketing zijn de zaken waarmee u terecht kunt in de Droomloods. Het team achter Droomloods is tevens het kloppende hart van de FSOM Magazine redactie!

ONZE VRIENDEN EN TOFFE KORTINGSCODES!

The Flying Dutchman Nomad Brewing Company met een dikke kortingscode tussen onze vrienden bij fsom magazine

The Flying Dutchman Nomad Brewing Company is een van onze vrienden, natuurlijk! Een brouwerij dat funky bieren brouwt, met brouwer met Ronald de Waal als Nomad Brewer aan het roer. Hij brouwde bieren in Nederland, België en Finland en nu zijn de TFD ook nog eens extra voordelig verkrijgbaar via The Flying Dutchman webwinkel. Klik op de afbeelding en bestel met de kortingscode ‘FSOM10‘ voor 10% extra korting op je bestelling! Proost!

logo van erp dranken

Van Erp Dranken is de drankenspeciaalzaak in Noord-Nederland en kan toch met gemak wel een ‘begrip in de regio’ genoemd worden. Het bedrijf bestaat al sinds 1920 en kent een rijke geschiedenis, over de geschiedenis van Van Erp Dranken lees je natuurlijk alles op de website van deze mooie slijterij.

De website van Van Erp Dranken is tevens de online slijterij, hier kun je alles bestellen uit het ruime assortiment wijnen, whisk(e)y’s, Cognac, Port, Ciders, Likeuren, Medes, Craftbeer en nog veel meer. Neem een kijkje in de online slijterij en bestel met onze unieke ‘vriendvanfsom‘ kortingscode voor een korting van 12%!

Biercheque is het cadeau voor de bierliefhebber

Biercheque is om een zeer belangrijke reden partner geworden van FSOM Magazine. Biercheque is namelijk hét cadeau voor de bierliefhebber! Wij gingen in gesprek met de helden, Erwin & Henco, achter dit concept en vroeg ze uiteraard weer de belangrijke vraag des levens…

Wil jij de Biercheque cadeau doen? Klik en bestel de Biercheque!

From The North Brewing bij FSOM Magazine

From The North Brewing is een kleinschalige Craftbeer brouwerij uit Roden, Drenthe. Deze brouwerij is ontstaan uit vriendschap en een passie voor de Vikingen! Dit zie je duidelijk terugkomen in de huisstijl en de bieren die ze brouwen!

Dat wij dol zijn op de bieren van onze vrienden, dat is logisch! Daarom willen wij jou ook kennis laten maken met deze bieren zodat ook jij je inner Viking vrij kunt laten! #JOINTHERAID en gebruik de code ‘viking25’ voor 25% korting op de VIKING MIXED PACK!

De websites van onze vrienden!

Confessions of a whisky freak bij FSOM magazine
de goede reis

plant a tree

Uiteraard steunen wij ook talloze initiatieven waarbij we de aarde en onze leefomgeving een warm hart toedragen. Plant a tree is daar één van! Want, welk standpunt je ook in neemt in het klimaat, co2 of betere wereld debat. Meer bomen is altijd goed! Klik snel op de link en draag ook je steentje bij aan een betere wereld voor morgen!

KimMichaelis

De website waar je alles over lifestyle, interieur, tuin, fashion, tripjes, vakantie en alles eromheen kunt vinden! Check snel www.KIMMICHAELIS.nl

Dailybase

Epische Jetsers, Fun, Millenial talks en heb jij ook vaak zoeits van.. WTF? Check dan snel www.DAILYBASE.nl voor jouw dagelijkse dosis actualiteiten

MNLK 

Wil jij de tofste artikelen over Mind, Body & Soul checken?
Wil je op de hoogte blijven van ondernemen en kennis maken toppers uit de Business scene. Check dan snel www.MNLK.nl!

Drimble

drimble is een overzicht van alle nieuwsbronnen en daarom staan ze ook tussen onze vrienden!

Drimble, beheers het nieuws. Bij Drimble vind je het overzicht van alle nieuwsbronnen (NL-talig) die er te vinden zijn. Wij staan er uiteraard ook tussen! Zoek jij een nieuwsbron? Bij Drimble kun je eenvoudig op naam zoeken of per categorie en uiteraard vind je FSOM Magazine er ook.

Wil je meer weten over FSOM, wil jij ook onze vriend worden of wil je gewoon samenwerken? Kijk dan even onder het kopje samenwerken op onze site, of neem contact op met Bas van de redactie via info@fsom.nl. Wij zijn ook altijd op zoek naar interessante linkpartners! Vergeet niet om gebruik te maken van onze kortingscodes!

Geslaagde samenwerkingen en vereeuwigde vriendschappen!

In het verleden hebben wij geslaagde samenwerkingen gehad met de volgende bedrijven. Sommige daarvan lopen uiteraard nog altijd door.

Bier Compagnie, Kihoskh, Speciaalbier Expert, Beer Bastards, Bier van eigen bodem, Pub ’84, HOPT, Sterk Amsterdam, Bierista, Beerwulf, Bier & Co, Beer Vikings, The Beer & Food Lady, Omer, Le Fort, Emelisse, Hertog Jan, Grolsch, Walhalla Brewing, Brouwerij Diggelfjoer, JP Brouwt, Brouwerij Frankendael, Brouwerij de 7 Deugden, Bird Brewery, Nico Elings, Duvel, Redbad, Noarder Drachten, Affligem, Brouwerij De Eeuwige Jeugd, VanDeStreek, Leffe, From the North Brewing, Dutch Bargain, Gulpener, Lowlander, Goose Island, Coolenator, Boomsma, Xapron.nl, HEMA, Teeling Whiskey, Spirited Union, Pluk de Kaas, All The Way Up, Blog Brains, Metropool Orkest, URB, Magic Hangover, WOCA, Disaronno & Sambuca Isolabella, Bierproef, Mr. Hop, Baxbier, Hooghoudt, Hopstermagazine, Arvid Bergstrom, KRUPS, Canvas Company, Concertgebouw, Thuisbrouwers, Perfect Draft, Rotterdam plastics, Balzy, Wereldkaarten, Shirts of Holland, HopWagon, Speciaalbierfestival Wolvega, Mout, Amsterdam RAI, Hemd voor Hem, Dutch Bargain, Biercheque, Beer in a Box, Mensight, Broken Brass en veel meer…

error

Doe jij ook mee? Check snel onze Socials!

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram