Deze Films Horen Op Jouw Watchlist

Deze Films Horen Op Jouw Watchlist

18 december 2019 34 Door Bas de Goede

Het is bijna kerst en dat betekent dat we in rap tempo op het einde van het jaar afstevenen. Het was een mooi jaar, een prachtig jaar. Desondanks gaan we alvast een kijkje nemen in de toekomst en krijg je van mij een aantal films die simpelweg op jouw watchlist thuis horen!

Met Bad Boys for Life komt er eindelijk een vervolg op de eerste twee actiecomedy’s. Bad Boys I en Bad Boys II waren legendarische films, met een herkenbaar verhaal die door Will Smith en Martin Lawrence vorm gegeven werden op het witte doek. Zoals je in de trailer kunt zien is dat herkenbare verhaal een beetje terug, maar in een heel nieuw jasje!

Waar je aan Martin Lawrence kunt zien dat er toch wat tijd is verstreken. Lijkt het ook in deze film alsof de tijd geen vat heeft op de Fresh Prince of Bel Air. Absoluut een titel waar ik persoonlijk enorm naar uit kijk.

Actie, actie en nog meer actie op je Watchlist.

Take my breath away oeeee oeeee‘ Top Gun is de dramatische actiefilm uit 1986 waarin Tom Cruise de rol van ‘Maverick’ vertolkt. Nadat hij zijn beste vriend verliest, krijgt hij een herkansing om op zoek te gaan naar verlossing en komt er uiteraard wat romantiek op zijn pad. Deze trailer schets een goed beeld over hoe het Maverick ruim 30 jaar later vergaat.

Bloodshot is een nieuwe knaller waarin Vin Diesel wederom ontastbaar lijkt en hij wederom een hoofdrol opeist in een knaller van een film. Of dit een succes gaat worden is nog maar de vraag, maar gezien de trailer in de hoofdrol Vin op het lijf geschreven.

Girls Just Want To Have Fun

Jungle Rock is een film uit de stal van Disney. In de hoofdrol een Girl die een soort van Fun wil hebben en niemand minder dan The Rock die het geheel aan elkaar moet beuken. Humor, actie en wat spectaculaire beelden geven deze film een geheel waar iedereen wel naar kan (en wil) kijken!

Harley Quinn. Weten jullie wie dat is? Mooi, dan laat ik het hier verder bij. Gril Just Want To Have Fun is voor deze dame een way of life en dit is dan ook absoluut een film waar ik enorm naar uitkijk.

Ik ga mijn artikel even afronden voordat we kopje onder gaan. Er zijn nog vele titels die ik met jullie door wil nemen, maar dat pakken we op een later moment even op.

Dat Kirsten Stewart kopje ondergaat, lijkt na het zien van de trailer van ‘Underwater’ een zekerheidje. Of gaat deze film toch een klassiek doch voorspelbaar einde hebben, een feit is wel dat zowel de trailer als het verhaal weer een dikke anderhalf uur fun op gaan leveren. Alleen daarom hoort hij al thuis op jouw watchlist. Enige kanttekening die ik op voorhand wil maken, is; Waarom duurt deze film maar 95 minuten?

Artikel door: Bas – TheDutchBeerDad
Moviegeeksunite @fsommagazine

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram!
See you there!

Dit is ook wat voor jou!

Heerlijke decemberdagen met Disney+
De Messiah keert eindelijk terug!
Kijk de nieuwste films als eerste thuis!
Joker Movie review
Koffierecepten om van te smullen!
Free Guy een krankzinnige comedy!

The Watchlist door thedutchbeerdad op fsom
Wil jij meer weten over FSOM, wil je adverteren of zie jij een samenwerking wel zitten? Aarzel dan niet en neem contact op met Bas de Goede via info@fsom.nl
Please follow and like us: