De betoverende wereld van Disney plus

De betoverende wereld van Disney plus

27 mei 2020 0 Door Bas de Goede

Disney plus | Naar de wondere wereld van Disneyland in Parijs gaan dat is een flinke uitdaging op dit moment. En omdat wij allemaal het gevaar lopen dat de laatst videorecorders op deze planeet het gaan begeven. En we dus we onze Disney videobanden van vroeger niet meer kunnen bekijken! Is het toch echt hoog tijd om de Disney figuren zelf in huis te halen!

Het lijkt alweer tijden geleden dat we hier schreven over Togo de heldhaftige sleehond. Of dat we ruim een jaar geleden bekend maakte dat Disney plus als eerste naar Nederland zou komen. Inmiddels is Disney plus bij ons goed ingeburgerd en dat komt vooral, omdat de toptitels nu eindelijk allemaal bij Disney te zien zijn!

De beste verhalen ter wereld op één plek

Nu staat Disney natuurlijk niet alleen! Ook alle titels van Pixar, National Geographic en Marvel zijn te vinden bij de streamingdienst. Uiteraard mogen we alles, maar dan ook echt alles, van Star Wars niet vergeten!

Over Star Wars gesproken, hebben jullie The Mandalorian al gezien? Een geweldige aanvulling op de almaar groeiende Star Wars familie. En als klap op de vuurpijl kun je sindskort ook de nieuwste Star Wars film bekijken! Star Wars: The Rise of Skywalker kun je nu ook checken bij de streamingdienst. Mocht je dit gemist hebben, check dan hieronder de final trailer.

Waarom Disney plus?

Met het aanbod zit het dus wel snor, de titels van Pixar en Disney zijn bij ons thuis al voldoende om voor een paar euro per maand deze streamingdienst erbij te pakken.

Ik ben vlak voor de ellende die het nieuwe corona virus creëert, nog met mijn oudste dochter naar Frozen II geweest in de bioscoop. Ze wilde zo graag ook met haar zusjes kijken dat we een trip met zijn alleen naar de bioscoop wilde plannen, helaas kon dat niet doorgaan. gelukkig besloot Disney om razendsnel Frozen II op Disney plus te plaatsen met als gevolg: Happy kids!

De betoverende wereld van disney plus disney+ op FSOM Magazine

Ben je nog niet overtuigd? Ga dan snel naar https://www.disneyplus.com/nl-nl/ en probeer Disney plus GRATIS! Je kunt er ook voor kiezen om een jaarabonnement af te sluiten, hiermee bespaar je vergeleken met je reguliere maandabonnement.

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
#moviegeeksunite @fsommagazine Volg ons op Instagram en Facebook!

fsom website banner logo entertainment De betoverende wereld van Disney plus door TheDutchbeerdad op FSOM Magazine.

Dit is echt wat voor jou!

Bizarre voorspelling over het corona virus!
Northern Monk X By the river brewing collabbrew!
De dikste Mini Cooper ooit!
Welkom terug drive-in bioscoop!
The Walking Dead – The Final Season Review
Days Gone – The FfredericC Review

Mannen weten niet wat vrouwen allemaal weten!
Deze films horen op jou watchlist!

Please follow and like us: