Kijk De Nieuwste Films Als Eerste Met Pathé Thuis

Pathé thuis op fsom door thedutchbeerdad

Altijd en overal de nieuwste films als eerste kijken kan nu heel eenvoudig! Dit artikel is misschien niet eentje in de categorie ‘Breaking news’, maar dit ‘news’ is nog lang niet bij iedereen bekend. Pathé heeft namelijk nu, Pathé thuis! En je hoeft niet eens een abonnement te nemen.

In de hectiek van het dagelijks leven is het soms een hoop gedoe om een avondje uit te plannen. Werk, sporten, kids zijn allemaal zaken die een gezellig avondje uit met vrienden of je wederhelft in de weg kunnen staan. Misschien moeten we toegeven dat wij dit onszelf aandoen, maar ermee stoppen doet niemand. Stiekem houden wij wel van de hectiek en drukte die natuurlijk ook nog een sociaal doel dienen!

Met Pathé thuis als eerste de nieuwste films kijken vanaf je eigen bank. Op FSOM door Bas de Goede thedutchbeerdad

Avondje naar de bioscoop?

Een avondje naar de bioscoop? Voor mij is dat schier onmogelijk, met vier kids is het überhaupt een uitdaging om een oppas te vinden en tegenwoordig hebben die het vaak nog drukker dan wij! Naast de bekende streamingdiensten, met een enorm aanbod, wil ik zo nu en dan ook wel eens de nieuwe titels bekijken.

De oplossing? Pathé Thuis! Je hebt namelijk geen abonnement nodig, hierdoor kijk je dus de films wanneer jij wil en betaal je dus ook alleen wanneer jij wil! Dat is gewoonweg ideaal!

Om even een voorbeeld te geven van wat je mag verwachten op korte termijn. Angel Has Fallen, Once Upon A Time In Hollywood en The Lion King zijn binnenkort beschikbaar. Registreer je GRATIS op www.Pathe-thuis.nl en check het zelf! Gebruik jij Pathé thuis? Laat ons weten hoe het jou bevalt en stuur een mailtje naar info@fsom.nl of reageer onder dit artikel!

Artikel geschreven door: Bas – TheDutchBeerDad
Moviegeeksunite @fsommagazine

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram! See you there!

Meer lezen van TheDutchBeerDad?

Valhalla is een logisch vervolg voor Vikings!
Wat proeven we vandaag? In Aflevering 11 een Mermaid Elixer!
Bierproef op bezoek bij TheDutchBeerDad in Friesland!
De tapperij van de Eeuwige jeugd
Lagerbieren van Bierverbond uit Amsterdam
Kennismaken met Arvid Bergström

Met Pathé thuis als eerste de nieuwste films kijken vanaf je eigen bank. Op FSOM magazine door Bas de Goede thedutchbeerdad
Wil jij meer weten over FSOM, wil je adverteren of zie jij een samenwerking wel zitten? Aarzel dan niet en neem contact op met Bas de Goede via info@fsom.nl

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram