Zo voorkom je een hoop gedoe en een kapotte telefoon

mnzoutfits telefoon hoesje afbeelding fsom

Hoe zit het? | Ik heb jullie kortgeleden voorzien van wat toffe cadeau tips. In beide gevallen heb ik benoemt dat een telefoonhoesje een geweldig nuttig en zinvol cadeau is voor zowel man als vrouw. Ik kreeg alleen veelal de vraag, waarom eigenlijk? Nou, zo voorkom je een hoop gedoe en een kapotte telefoon.

Kijk, het is eigenlijk heel erg simpel. Met een telefoonhoesje bescherm je je smart phone tegen vallen, krassen en zelfs als je phone in het water valt. Daarnaast is er tegenwoordig een enorme keuze en variëteit aan hoesje. Zo kun je er tegenwoordig foto’s in kwijt en natuurlijk je pasjes. Zo voorkom je een hoop gedoe en een kapotte telefoon. Maar het is ook gewoon handig!

iPhone hoesje op fsom door Joshua zo voorkom je een hoop gedoe en een kapotte telefoon

De keuze is reuze!

Afhankelijk van het type smartphone dat je hebt, is de keuze reuze. Echt waar! Ik zoek zelf regelmatig naar iPhone 11 Pro hoesjes en of je dit nou online of offline doet, er is een enorm aanbod.

Wat voor hoesje je gaat aanschaffen hangt natuurlijk af van wat je wil. Er zijn een hoop verschillende typen. Denk bijvoorbeeld aan book cases, back cover, 2 in 1 hoesjes, waterdichte hoesjes, battery cases en niet geheel onbelangrijk, de waterdichte beschermhoesjes! Als je wat meer old skool bent, dan is een pouche iets voor jou! Dat is simpelweg een zakje waar je telefoon in zit. Uiteraard wel zeer stijlvol!

Ook kun je gewoon een bumper case kopen. Die is letterlijk een kleine bumper die je om je gehele telefoon doet. Hierdoor zijn de zijkanten optimaal beschermt bij een val, maar dan weer niet tegen krassen en dergelijke. Daarnaast zijn er superveel modellen en printjes te vinden voor de verschillende soorten hoesjes.

De 2 in 1 hoesjes zijn trouwens ook wel tof om te gebruiken wanneer je veel foto’s (selfies) en video’s maakt met je telefoon. Vaak hebben deze een soort standaard aan de achterkant of voorkant of kun je ze openklappen en vastzetten. Ideaal dus en scoor ze nou maar snel, want je kunt niet meer zonder.

Het artikel ‘zo voorkom je ene hoop gedoe en een kapotte telefoon’ heb ik gemaakt op basis van de reacties die er bij FSOM binnen zijn gekomen n.a.v mijn vorige artikelen. Hierin ga ik aan dat een telefoonhoesje voor iedereen een top idee is! Ik ben dan ook benieuwd of jullie het met mij eens zijn! Dus laat het even weten in de comments, ook wanneer je natuurlijk gewoon voorstander bent van een dikke verzekering op je telefoon! 😉

Artikel door: Joshua S.
Lifestyle en meer op @fsommagazine

Volg ons snel op Social Media en vergeet je niet te abonneren op FSOM tv!

FSOM logo fsom.nl fsommagazien fsomtv Zo voorkom je een hoop gedoe en een kapotte telefoon
Wil jij ons iets vragen? Zie jij een samenwerking wel zitten of wil je adverteren op onze website. Neem dan contact op met B. de Goede via info@fsom.nl

Dit wil jij niet missen!

I Pee A Lot! Huh! Wat?
Dresscode voor Mannen, Hoe werkt het?
Deze films horen op je Watchlist!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram