High Expectations voor de High Choc in Groningen

High Expectations voor de high choc van de chocolate company in groningen door de algemene wanhoop op fsom

De Algemene Wanhoop | Wij, de dames van DAW (De Algemene Wanhoop) slaan de handen ineen met de heren en dames van FSOM. Je hoort het zo vaak: “de liefde van de man gaat door de maag”. Vandaag onthullen we een goed bewaard geheim. Je verwacht het niet en het komt waarschijnlijk onverwachts voor je, maar de liefde van de vrouw ook.

Althans in ieder geval wel de liefde van De Algemene Wanhoop. Eten is vaak de rode draad bij het maken van plannen bij ons. Wanneer je ons chocolade voert, heb je al snel een speciaal plekje veroverd. Verder zijn we helemaal niet oppervlakkig.

High Expectations

Bij Chocolate Company (het zit misschien al een beetje in de naam) komen onze diepste chocolade wensen uit. Aan de Oude Ebbingestraat in Groningen kun je voor €19,25 p.p. een ‘High Choc’ bestellen. Als chocoladeliefhebber is dit een kennismaking met de hemel. Het fenomeen ‘high tea’ is inmiddels wel algemeen bekend, maar voor wie daarna nog steeds door de keuring van de tandarts komt, is de ‘high choc’ de volgende stap.

High Expectation van de Hoigh Choc in Groningen bij de Chocolate Company op fsom door de algemene wanhoop

In den beginne is er chocolademelk. Deze is gemaakt met een ‘hotchocspoon’, waarvan de je de smaak zelf kunt kiezen, uit ongeveer 60 varianten. Helemaal niet moeilijk, ahum. Daarna komt er nog veel meer van the good stuff. We ruilen de chocolademelk in voor een onbeperkte hoeveelheid thee uit theepotten.

High Choc

Daarnaast krijg je een plankje met naar het lijkt een oneindige hoeveelheid lekkernijen. Sandwichrolletjes waarvan je het beleg zelf kunt kiezen, brownietaart, stukjes red velvet, petit fours met chocoladesmaken, vier soorten huisgemaakte bonbons en de perfecte toevoeging: een flinke chocoladefondue. De chocoladefondue is compleet met vers fruit, koekjes en marshmallows. Leonie had wat moeite met de in chocolade gehulde voedselwaren charmant envlekkeloos in haar mond te duwen. Note to self: doe dit niet op een eerste date.

Sandwichrolletjes brownietaart red velvet petit fours cocolade fondue high expectations voor de high choc in groningen bij de chocolate company door de algemene wanhoop op fsom

Alles was lekker. Echt alles! Wij hadden de hummus & avocado sandwich. Deze sandwich had de perfecte verhoudingen en de avocado die erin zat was zacht en smaakvol. Brownietaart kan soms niet fudge genoeg zijn en daardoor heel zwaar. Dat was hier niet het geval. Zoals het een echte brownie behaagd is de buitenkant crunchy en de binnenkant lekker smeuïg. Daarnaast was het bij ons vechten om de bonbons eerlijk door midden te krijgen, omdat we ze allebei allemaal wilden kunnen proeven. En chocoladefondue… tja, daar kun je natuurlijk nooit de mist mee ingaan.

De mensen die bij de Chocolate company in Groningen werken zijn super vriendelijk en relaxed. Ze geven je alle tijd om te kletsen en te schransen, maar komen regelmatig de thee bijvullen. Wij hebben geen moment zonder gezeten. Ook zitten ze niet verlegen om een gezellig praatje. We hebben er echt lang gezeten (lees: een paar uren), maar dat vonden ze geen enkel probleem.

Heerlijk geneiten van de high choc bij de chocolate company in Groningen door daw op fsom.

Het enige nadeel dat wij kunnen verzinnen: de rest van de dag ga je rollend het leven door. Zelfs voor de veelvraten genaamd De Algemene Wanhoop (“laten we twee gebakjes per persoon bestellen in een restaurant”) was dit veel. Niet té veel uiteraard. Er bestaat simpelweg niet zoiets als teveel chocolade. Wel hoefden we voor de rest van de dag geen eten meer. Maar het was het zó waard.

Artikel door: De dames van De Algemene Wanhoop.
je meer lezen over de avonturen van De Algemene Wanhoop? Neem dan eens een kijkje op www.DEALGEMENEWANHOOP.nl en neem een kijkje op de Facebook en Instagram pagina.

fsom website banner logo entertainment high expectations van de high choc door de algemene wanhoop op fsom

Dit is echt iets voor jou!

Zo heb jij per direct alle tijdschriften in huis!
De Peanut butter nitro milk stout VS Geitenkaas!
De ValFather van HighLand Park door Confessions of A Whisky Freak!
De hemelse knoflookdip!
Bruschetta met gegrilde perzik!
Volg de bier en spijs cursus bij de bierbutler!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram