iPhone of Chocolade?

iPhone hoesje op fsom door Joshua

Yes, het is weer tijd voor wat supervette tips van mij voor jou! Het nieuwe jaar is pas net begonnen maar de nieuwsberichten en reclames staan alweer bomvol met paasspulletjes, net zoals de supermarkten trouwens! De vraag vandaag is dan ook volkomen terecht. iPhone of Chocolade?

Doen we met Pasen ook cadeautjes? Ja, ofcourse! Waar Pasen vooral gezien word als een (Christelijke) vrije dag, is het natuurlijk ook een gelegenheid voor het samenzijn met geliefden. Waarom dan ook niet gewoon cadeatujes onder die paastak? Just do it!

Met de eerste tip die ik je ga geven, haak ik even aan bij mijn eerste artikel op FSOM. Dit artikel ging over ‘Het jaar goed beginnen‘, en mijn tips richting Valentijnsdag. Want voel je vooral vrij om mijn tips in te zetten waar jij ze nodig hebt!

Chocolade!

Zojuist kwam mij ter ore dat TONY’S CHOCOLONELY met een super nieuwe smaak komt. Uiteraard met het oog op Pasen, wat natuurlijk net zoals Valentijnsdag een periode is waarin je jezelf volpropt met chocolade. Hint: Die verdomde chocolade eitjes ook! F**k weigthwatchers! Bij Tony’s hebben ze aangekondigd dat deze nieuwe reep maar in zeer beperkte oplage gemaakt zal worden en slechts bij een aantal verkooppunten te krijgen is.

Chocolonelly paas editie chocoladereep fsom

De nieuwe reep is van 32% volle romige melk en heeft als smaak; Amadelspijs en Nootjes! Hoe lekker is dat zeg! Daarnaast gaan de geruchten dat ze met hun gewaardeerde framboos-wit-knettersuiker reep, ook nog iets bijzonder gaan doen met het oog op pasen. To be continued!

In mijn vorige artikel gaf ik al aan dat telefoonhoesjes helemaal de bomb zijn. Iedereen moest natuurlijk die iPhone 11 hebben en dus scoor jij voor jou dierbare. Scoor die Iphone 11 pro hoesje nou maar gewoon trust me. Je kunt je alvast voorbereiden door nu te profiteren van de sale of keep it in mind for the near future.

gsm hoesjes op fsom

Als je het mij vraagt maakt het niet uit voor wie, wat of waar en welke gelegenheid is ook totaal niet relevant. Een telefoonhoesje is altijd goed, pasjes in het hoesje of gewoon om te shinen. Ik ben zelf een iPhone addict en ik heb dan ook altijd meerdere hoesjes in mijn bezit.

In mijn volgende artikel neem ik jullie de wondere wereld van de wijnen in en gaan we aan de slag met een heuse wijn puzzel. To be continued!

Artikel door: Joshua S.
Lifestyle en meer op @fsommagazine
Meer lifestyle? Volg ons dan op Instagram, facebook en Pinterest zodat je niets meer hoeft te missen. Vergeet je niet te abonneren op FSOM tv!

FSOM logo zwart  iPhone of Chocolade
Wil jij ons iets vragen? Zie jij een samenwerking wel zitten of wil je adverteren op onze website. Neem dan contact op met B. de Goede via info@fsom.nl

Dit wil jij niet missen!

I Pee A Lot! Huh! Wat?
Dresscode voor Mannen, Hoe werkt het?
Deze films horen op je Watchlist!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram