Free Guy – een krankzinnige comedy

Free Guy – een krankzinnige comedy

16 december 2019 6 Door Peter van de Velde

De enige echte Free Guy Ryan Reynolds speelt de laatste tijd de sterren van de hemel. Als het niet als de grofgebekte Deadpool is dan is hij de stem achter de meest iconische Pokémon ooit. Laten we wel wezen, we kunnen niet meer om deze iconische acteur heen.

Krankzinnige comedy

Als iemand die niet alle dagen alles mee krijgt wat er op de wereld gebeurd was is verrast door de trailer van Free Guy. De studio achter Beauty and the Beast, Aladdin en The Lion King heeft natuurlijk wel naam gemaakt maar dat er zo’n idoot grappige trailer achteraan kwam had ik niet zien aankomen.

De wereld van Free Guy is een game wereld welke verdacht veel lijkt op de game wereld van Grand Theft Auto Online. Guy (Reynolds) is een NPC (Non Playable Character) die een eigen willetje krijgt en buiten alle boekjes om gaat. En dat zorgt voor knotsgekke taferelen met een film die zichzelf alles behalve serieus neemt. Is het al zomer 2020?

Dit artikel is geschreven door: Peter van de Velde / DutchPlayStationGamer Ook mijn YouTube video’s check je op FSOM TV!

FSOM Gaming Star Wars Jedi: Fallen Order de snelst verkopende digitale release is van alle Star Wars titels ooit in de eerste twee weken!
Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op!
Info@fsom.nl

Meer lezen van DutchPlayStationGamer?

Star Wars Jedi: Fallen Order doet het zeer goed!
Black Friday Gaming Madness
Kensington is terug met Time!
Een droom van een fiets
Geen Rammstein tickets? Gelukkig hebben we FEURENGEL
The Outer Worlds – Review

Please follow and like us: