Mannen weten niet wat vrouwen allemaal weten

Mannen weten niet wat vrouwen allemaal weten

3 maart 2020 9 Door Bas de Goede

Het geheim ontrafelen | Wist jij dat mannen niet weten wat vrouwen allemaal weten? Ik wist het niet, tot voor kort. Ik weet het nu wel en kan je vertellen dat het nu zeker is wat vrouwen allemaal weten. Dat is namelijk alles, maar gelukkig heb ik met een beetje hulp de mogelijkheid om deze inzichten te delen!

Ik zal jullie eerst even in het kort inzicht geven in de verhoudingen van mijn privé leven.

Ik ben papa van vier dochters, vier prachtige dochters die mijn leven in een ander licht hebben gezet. Evenals mijn vrouw heeft gedaan, het enige wat mijn vrouw vervelend vindt aan ons leven. Is dat ze officieel helemaal mijn vrouw niet is. Sorry, lieverd. Ik zal voor je door mijn knieën gaan om dit officieel te bekrachtigen en administratief in orde te maken. I know i’m a romantic! 😉 Tot die tijd is ze natuurlijk al wel mijn vrouw en vervult ze die rol met glans.

Je leert dingen die je nooit wist als vrijgezel!

Wist jij dat jij vaak veel te hard ademt? Of dat jij altijd al een bedtijd hebt gehad die ‘goed voor jou is’. Er is namelijk een speciaal en magisch moment waarop een feestje eindigt. Wist jij dat? Dat is niet wanneer je lam over een tuinhekjes struikelt en al worstelend met de tuinkabouter van de overbuurman beseft dat het feestje niet meer gezellig is en je snel naar bed moet gaan. Zo, dat is eruit. Maar het bestaat echt!

Helaas vertel ik dit niet uit persoonlijke ervaring. Mijn vrouw laat mij namelijk vooral mijn gang gaan. Hierdoor heeft ze dag erna namelijk de ultieme en superieure macht om mijn leven, volkomen terecht, een hel op aarde te maken. Echt waar, het is haast sadistisch! Maar gelukkig kwam daar Fred Klett om de hoek. En hij gaf mij het inzicht wat ik met jullie wil delen….

Het is niet roze, het is hibiscus! Dat je het maar even dat je het weet. Je hoort zelfs in het publiek een man keihard lachen om elke klinker die Fred Klett uitspreekt, het zal ongetwijfeld een herkenbaar beeld zijn geweest. Het leuke is dat je weet dat er een vrouw naast zit die hem ondoorgrondelijk aanstaart….

Feel free to share!

Mocht je ervaringen willen delen of iets toe willen voegen aan de woorden van Fred Klett, fee free to share! Wij zien dit als een verrijking van ” het handboek ” en hoort natuurlijk bij het onderwerp van dit artikel. Mannen weten niet wat vrouwen allemaal weten.

Artikel door: Bas de Goede – TheDutchBeerDad
Fifty Shades of Comedy @fsommagazine

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram!
See you there! Pin je ook mee met FSOM op Pinterest?

fsom banner tv thedutchbeerdad Mannen weten niet wat vrouwen allemaal weten door thedutchbeerdad en Fred Klett
mannen weten niet wat vrouwen allemaal weten door fredd klett en thedutchbeerdad op fsom

Dit is echt iets voor jou!

Vijf Whisky tips die jou de winter door gaan helpen!
De Peanut butter nitro milk stout VS Geitenkaas!
De ValFather van HighLand Park door Confessions of A Whisky Freak!
De hemelse knoflookdip!
Knockando zonder K!
Bruschetta met gegrilde perzik!
Volg de bier en spijs cursus bij de bierbutler!
Bestel jij je bieren al bij BEERWULF.com?

Please follow and like us: