Kom op met die video’s

Wat proeven we vandaag? Bier proeven bij FSOM

In dit artikel neem ik je even mee op reis. Eerst een stukje terug in de tijd en daarna blikken we uiteraard vooruit op de nabije toekomst. Want ik kan wel het één en anders voorspellen maar ik heb helaas geen glazen bol. Misschien binnenkort wel een drone, maar daarover later meer. Kom op met die video’s.

Jullie zijn de reden dat ik deze video maak. Eerlijk waar! Het maken van video’s is iets wat ik al een tijdje doe. Het maken van vooral biergerelateerde video’s bedoel ik dan natuurlijk, maar het zijn er zo weinig. Een aantal van jullie hebben dat meer dan eens aangegeven. Maar gelukkig gaat dat veranderen!

fsom magazine fsom tv banner pub kroeg bar Kom op met die video's Filmen met een drone.

In Den Beginne

Ergens aan het begin van 2018 heb ik de knoop doorgehakt. Aan de slag met FSOM, dat is ontstaan uit Fifty Shades of Men. De grove schets hiervoor werd gemaakt tijdens een van de vele gezellige avonden met vrienden. (Peter! 😉 Na het opzetten van een eenvoudige blog, doopte ik mijn eigen YouTube kanaal om, zodat er bier video’s, gaming video’s en filmflitsen op konden komen. En zo geschiedde.

Inmiddels zijn we verder geëvolueerd, maar ooit begon het wel met dat ene filmpje van een wilde beer in mijn achtertuin. Volgens mij zelfs de eerste keer dat ik mijzelf filmde. Dit is er echt eentje in de categorie: Met de billen bloot. Maar wel leuk om terug te kijken, zie hier het resultaat.

Filmen met een Drone

Hoe vet zou het zijn om deze bier video op te nemen met een drone? Het enige wat je hoeft te doen is drones kopen. Of om te beginnen, kun je er eventueel één aanschaffen natuurlijk. De meeste drones die nu op de markt komen hebben een tracking-functie. Dat betekent dat je de drone dusdanig kunt instellen, dat hij al bewegingen volgt wherever you go. Dus, kom op met die video’s!

Drone van droneland op fsom. Kom op met die video's

Zo is het dus ooit begonnen. Door de groei en het enthousiasme van de lezers, zijn we begin 2019 overgestapt naar een nieuwe domein en even later ook een nieuw YouTube kanaal. Er zijn een aantal toffe mensen bij de FSOM Crew gekomen en heden ten dage zijn er zelfs meerdere crewleden die al een leuke video voor FSOM tv hebben gemaakt. Want het plan om een platform te creëren gebaseerd op lineaire televisie word inmiddels langs gerealiseerd.

Wat Proeven we Vandaag?

Kom op met die video’s! Dat is wat ik vaak hoor. En dat gaat gebeuren, er is inmiddels een mooie buffer en vanaf dinsdag 14 januari komen we dan ook met twee aflevering per week van ‘Wat proeven we vandaag’. Hierin zullen zowel bieren als Whisky’s de revue passeren. Dit gaan we combineren met lekkere bijpassende hapjes en afwisselen met gewoon keihard old-skool reviews! En het is voor mij toch stiekem een uitdaging om die eerste review online te krijgen die gefilmd is met een drone!

Daarnaast komen we regelmatig met die heerlijk unboxing porn, want dat is het gewoon! Iets moois uit een doosje halen is haast therapeutisch, daarom begon het uitpakken van bier ooit eens als ‘Therapie voor mannen’. Eigenlijk is dat nog altijd een goede naam, maar dan niet alleen voor mannen natuurlijk.

thedutchbeerdad kijkt aandachtig naar zijn bier. Kom op met die video's op fsom tv.

Het bijpraten op game gebied gaat natuurlijk ook gewoon weer los richting het einde van de winter. En al het nieuws op boeken, films en grooming gebied blijft natuurlijk ten alle tijde relevant en bespreekbaar. And so we will! Er is de komende tijd dus genoeg te beleven dus zorg dat je van de partij bent.

Op Facebook, Instagram en Pinterest kun je ons vinden als @fsommagazine en op YouTube zoek je natuurlijk gewoon even FSOM. Neem vooral vast een kijkje bij FSOM tv en don’t forget. Abonneren is helemaal gratis!

Artikel door: Bas – TheDutchBeerDad
Lifestyle @fsommagazine

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram!
See you there!

Fsom banner black and white wat proeven we vandaag thedutchbeerdad youtube kom op met die video's!
Wil jij ons iets vragen? Zie jij een samenwerking wel zitten of wil je adverteren op onze website. Neem dan contact op met B. de Goede via info@fsom.nl.

Dit wil jij niet missen!

Pinkpop 2020 december update!
The Watchlist episode 1
Volg de bier en spijs cursus bij de bierbutler!
Dresscode voor Mannen!
Wat Proeven We Vandaag #10!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram