The Watchlist #3 met onder andere Tom Hanks en The Gentleman

brute titels op de watchlist van thedutchbeerdad op fsom

The Watchlist #3 | Eens in de zoveel tijd is het noodzakelijk om even alle dagelijkse beslommeringen te ontstijgen. Gewoon even helemaal niets anders dan een stukje digitaal vermaak. Gelukkig kun je hiervoor ten alle tijde terecht bij FSOM. Vandaag is zo’n dag dat we het dagelijkse boeltje letterlijk ontstijgen. We gaan je even voorzien van een helicopterview in The Watchlist #3, op de films die jij gewoon wilt zien!

We zijn in december van vorig jaar begonnen met ‘Deze films horen op jouw watchlist’. Waarin je onder andere Underwater, Maverick en Jungle Cruise voorbij zag komen. In januari hebben we een tweede overzicht voor je samengesteld waairn je A Quite Place en de nieuwe James Bond film voorbij zag komen. Maar inmiddels kun je de volgende titels ook aan jouw Watchlist toevoegen.

Met ‘Greyhound‘ hebben we een absoluut pareltje in het vooruitzicht. Deze film speelt zich af op zee. Is gebaseerd op waargebeurde feiten uit de tweede wereldoorlog en niemand minder Tom Hanks zal een cast complementeren met onder andere Stephen Graham en Elisabeth Shue.

Met de film ‘Resistance’ blijven we bij gebeurtenissen uit de tweede wereldoorlog. De naam zegt het al, het gaat hier om een bepaalde vorm van verzet. In dit geval is er niet zomaar sprake van verzet, maar van verzet door burgers. Alledaagse mensen die uitzonderlijke dingen hebben gedaan voor hun medemens.

In deze film schitteren Jesse Eisenberg (die ken je van Zombieland!) en Ed Harris als sterren op het scherm. Voor Ed Harris lijkt de tijd zelfs geen grip te krijgen op zijn voorkomen.

The Gentleman behoeft geen introductie en is al binnen handbereik. Misschien wel dé film van 2020, wie zal het zeggen… Peter schreef eerder al op FSOM over ‘Free Guy‘. Een film die op bizarre wijze in beeld brengt hoe veel mensen hun leven doorbrengen. Of toch niet…

Met ‘The Last Full Measure’ gaan we deze editie van ‘The Watchlist’afsluiten. De film met Samuel L Jackson en Christopher Plummer draait om een vergeten held uit de Vietnam oorlog. Wanneer de zoektocht naar deze held begint wordt pas echt duidelijk dat oorlog een smerig spelletje is.

See you next Watchlist!

Artikel door: Bas de Goede – TheDutchBeerDad
#moviegeeks @fsommagazine

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram!
See you there! Pin je ook mee met FSOM op Pinterest?

fsom banner tv thedutchbeerdad en rundfunk the movie Jachterwachter camping hivo

Dit is echt iets voor jou!

Vijf Whisky tips die jou de winter door gaan helpen!
De Peanut butter nitro milk stout VS Geitenkaas!
De ValFather van HighLand Park door Confessions of A Whisky Freak!
De hemelse knoflookdip!
Knockando zonder K!
Begin het voorjaar bij VidaXl!
Bruschetta met gegrilde perzik!
Volg de bier en spijs cursus bij de bierbutler!
Bestel jij je bieren al bij BEERWULF.com?
Rotten Tomatoes!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] Outback’ op jou watchlist moet, dat is wel duidelijk. Heb jij onze ander tips in ‘The Watchlist #3‘ al gespot? Later deze week komen wij alweer met deel […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram