Zo heb jij Kevin James nog nooit gezien!

becky vs kevin james op fsom magazien

Becky vs Kevin James| Kevin James is terug! In de psycho horrorfilm / Neo-nazi thriller ‘Becky’ speelt hij wel een heel erg bijzondere rol…

‘Becky’ draait om een bijdehand meisje dat een weekend met haar vader een het meer gaat doorbrengen. Een gezellig weekendje weg op het eerste gezicht. Maar zodra de vriendin van haar vader in beeld komt, gaat het eigenlijk al mis. Als Kevin James dan ook nog eens op de deur begint te bonzen word het pas echt psycho!

becky en kevin james op fsom magazine

King of Queens

Kevin James kennen we natuurlijk als de ‘King of Queens‘. Deze langlopende sitcom is er eentje waar ik groot mee ben geworden en tevens ben ik een groot fan van deze gezellig aardige gozer.

Verder hebben we Kevin James gezien als Mall Cop, gepassioneerde Zookeeper en natuurlijk van de hilarische ‘Grown Ups‘ films. Altijd humor, altijd lachen en vooral gezellig. Het bezoekje wat Kevin met zijn redelijk criminele buddies aan Becky brengt, is echter niet zo gezellig. Check de trailer maar eens…

Oelala! Kevin James als psycho Neo-nazi! Het is wel duidelijk dat Becky niet met zich laat sollen en het tuig flink aanpakt. Maar zoals het hoort bij een goede trailer is er nog genoeg om aan de fantasie over te laten. Zin om te kijken hebben wij in ieder geval wel!

De release datum voor de VS is 5 juni 2020, dus dat is al vrij snel. Het zijn wat vreemde tijden, dus wie weet kunnen wij hem hier ook snel zien!

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
#moviegeeksunite @fsommagazine Volg ons op Instagram en Facebook!

fsom website banner logo entertainment Becky en Kevin James in een bijzondere setting. Zo heb jij Kevin James nog nooit gezien! TheDutchbeerdad op FSOM Magazine.

Dit is echt wat voor jou!

Bizarre voorspelling over het corona virus!
Northern Monk X By the river brewing collabbrew!
De dikste Mini Cooper ooit!
Welkom terug drive-in bioscoop!
The Walking Dead – The Final Season Review
Days Gone – The FfredericC Review

Mannen weten niet wat vrouwen allemaal weten!
Deze films horen op jou watchlist!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram