Even voorstellen | BooksBeersandBeyond

Even voorstellen | BooksBeersandBeyond

26 mei 2019 8 Door TheDutchBeerDad

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje? Wat voor feestje je dan ook wil vieren, wij hebben er vandaag wel een hele goede reden voor! We mogen namelijk niemand minder dan de enige echte Merel aan jullie voorstellen! Daarom… Even voorstellen ‘BooksBeersandBeyond’!

BooksBeersandBeyond

Merel kennen jullie beter van haar Instagram kanaal ‘BooksBeersandBeyond’ en misschien ook wel van ‘Hebban’, waar ze haar boekavonturen deelt met mede liefhebbers. Ze is de laatste aanwinst voor de FSOM crew en gaat jullie verblijden met haar literaire avonturen, tips en events en alle andere zaken die haar bezighouden!

Maak hieronder kennis met het nieuwste crewlid van de FSOM crew!

Even voorstellen

Even voorstellen : Merel aka Booksbeersandbeyond!

Naam: Merel
Bouwjaar: 1997
Woonplaats: Uden
Situatie: Wonend met mijn ouders en kat, binnenkort (tijdens stage in Utrecht) uit huis…
Interesses: Dansen, lezen, drinken, bordspelletjes spelen
Instagram: Booksbeersandbeyond

Daily life:
Ik doe een master aan de Radboud Universiteit (Onderwijskunde), werk in het weekend bij een speciaalbiercafé en schrijf recensies voor de Boekenkrant en Hebban!
Houdt van:
Barleywines, dubbels, stouts, bordspellen spelen en drinken met vrienden, lezen in de bus/trein.
Hekel aan:
Van die zoete blonde bieren, liegende mensen en non-fictie boeken waarvan je in slaap valt!

Ook al staat FSOM stiekem eigenlijk voor Fifty Shades of Men, vind ik het toch eens tijd voor nog een vrouwelijk gezicht. Ik ben Merel, je kunt me ook wel kennen als Booksbeersandbeyond op Instagram, en ik kom even kennis met jullie maken. Ik ben een bierliefhebber (geen kenner), houd van bordspelletjes, dingen doen met vrienden, lezen en lachen. Ik schrijf boekenrecensies en vind het geweldig om mensen de oren van het hoofd te kletsen over bieren die ik lekker vind, boeken die ik aan het lezen ben of series en films die ik heb gezien. Dit is dan ook wat ik hier hopelijk ga doen!

Books Beers and Beyond…

Wij zijn heel erg blij en trots dat Merel haar avonturen op onze website www.FSOM.nl met jullie gaat delen. Naast het books en beers gedeelte gaat ze ook zeker “beyond”! Regelmatig zal ze jullie verblijden met haar eigen mening (want daar houden wij van!) en uiteraard tips op het gebied van tv, streaming, boeken, venues, tripjes en nog veel meer… Stay tuned want aanstaande Woensdag komt haar eerste artikel al online!


Dit artikel is geschreven door: Bas de Goede – TheDutchBeerDad
Check snel FSOM tv op Youtube!

Meer lezen van TheDutchBeerDad?

WAT PROEVEN WE VANDAAG?
AFLEVERING 1 CALI VAN ARRR! BREWING
UNBOXING BATTLE STERK AMSTERDAM VS THEDUTCHBEERDAD
JONGE BEER BIERBROUWERIJ UIT HOOGEVEEN
WIL JIJ OOK BIERISTA WORDEN?
DE COMEBACK VAN DE WITTE RAAF!
Bestel jij je bieren al bij BEERWULF.com?Please follow and like us: