speciaalbierwereld booksbeersandbeyond FSOM kortingscode

Wij zijn bij FSOM al een tijdje bezig met ons platform, met veel enthousiasme zijn er inmiddels steeds meer mensen bij betrokken. Mede daarom beginnen wij met iets nieuws wat we eigenlijk al sinds het begin doen, maar waar we nooit genoeg aandacht aan kunnen besteden! Support de kleine speciaalbier(web)shops!

Het is dus een concept wat wij al langer doen. Je kunt hiervoor terecht op onze vrienden pagina. Dit is een pagina waar wij onze vrienden een plekje geven om te shinen en waar we onze eigen kortingscodes en de codes van onze FSOM Crewleden bundelen in een eenvoudig overzicht voor jullie!

Vandaag voegen we er eentje toe van Merel / BooksBeersAndBeyond!

Speciaalbierexpert

Speciaalbierexpert.nl bestaat nog niet zo lang, maar heeft items die erg interessant zijn voor de fervente speciaalbierliefhebbers! Je zult er niet veel locale, kleine brouwerijen vinden, maar juist de grote spelers uit andere landen komen op speciaalbierexpert.nl aan bod. Denk aan Omnipollo, Mikkeler, The Bruery, Evil Twin, Founders en Bearded Iris.

FSOM TheDutchBeerDad BooksBeersAndBeyond Speciaalbierexpert beergeeksunite

Het fijne aan deze website is dat hij zeer overzichtelijk is: Bij sommige bieren staat een extra ‘sticker’ zoals ‘binnenkort’, ‘barrel aged’ of ‘limited’, zodat je weet waar je aan toe bent. Ook de hoeveelheid alcohol, de prijs én Untappd-rating staat bij het biertje. Wanneer je vervolgens op ‘bekijk product’ klikt vindt je een verhaal over de afkomst, de brouwerij en de smaak van het bier. Eronder staat een tabel met de kleur, soort, alcohol, inhoud, bitterheid, zoetheid, drinktemperatuur, land en de Untappd rating. Daarnaast staan de laatste ratings van Untappd over het biertje erbij, en eronder een aantal vergelijkbare bieren. Een hele fijne layout.

Bij Speciaalbierexpert.nl kun je betalen met iDeal, is de verzending gratis vanaf 75 euro en is het de volgende dag in huis als je vóór 15.00 uur besteld. Al met al is het een fijne, overzichtelijke website met interessante en niet te makkelijk verkrijgbare bieren. Daarnaast krijg je met de code ‘BBBEYOND10% korting op je bestelling! Deze code kun je dus ten alle tijde checken op onze vrienden pagina!

Een aantal gratis tips van mij: Sori Brewing Shadow Game Set, Pühaste Brewery Trinity in Black Bourbon BA, The Bruery Bakery: Coconut Macaroon, Omnipollo Aon Pecan Mud Cake Stout (BBA).

Groetjes, Merel / BooksBeersBeyond
Note: Soms hebben wij bij FSOM een nauwe samenwerking met een bedrijf of brouwer. In dit geval zijn wij zijn niet door deze webshop benaderd om iets over hen te schrijven en krijgen zelf ook geen geld/bier door hen te noemen. Dit artikel is geschreven vanuit eigen enthousiasme.

#beergeeksunite

#beergeeksunite is een hashtag die ik ooit eens per toeval en voor de lol heb bedacht en die steeds meer gebruikt word. Dat was niet het doel, maar is natuurlijk wel leuk. De reden van deze hashtag is ontstaan uit een beeld waarin de bierwereld een groot avontuur is en er dagelijks de mooiste dingen vallen te ontdekken. Biertjes proeven, leuke uitjes, de tofste brouwers en events bezoeken en natuurlijk ook kennis maken met de ondernemers die ons die bieren kunnen bezorgen.

De speciaalbierexpert is er zo eentje, een voorkeur van Merel / BooksBeersandBeyond die ze graag met jullie wil delen! Gebruik #beergeeksunite in combiantie met #fsom of zoek er eens naar wanneer je Instagram opstart! Join the beer madness we all love!

Artikel door: Merel Kuitert – BooksBeersAndBeyond in samenwerking met Bas de Goede – TheDutchBeerDad
Geen18GeenAlcohol!
Vergeet niet om je te abonneren op ons FSOM YouTube kanaal, dat is namelijk ook nog eens helemaal GRATIS!

FSOM TheDutchBeerDad BooksBeersAndBeyond Speciaalbierexpert beergeeksunite

Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op! 
Info@fsom.nl

Meer lezen van TheDutchBeerDad?

DE LAGERBIEREN VAN BIERVERBOND UIT AMSTERDAM
HET BEST GEKROONDE BIER VAN NEDERLAND!
HEB JIJ AL EEN BIERBUTLER?
UNBOXING BATTLE STERK AMSTERDAM VS THEDUTCHBEERDAD
WIL JIJ OOK BIERISTA WORDEN?
ZELF BROUWEN IS ZELF LABELS MAKEN!
Bestel jij je bieren al bij BEERWULF.com?
Ga lekker zelf brouwen en neem een kijkje bij Brouwland!Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

3 reacties

  1. […] DE SPECIAALBIER EXPERT!VIJF TIPS OM EEN KILLERRECENSIE TE SCHRIJVEN! DE VIER MUST READS VAN BOOKSBEERSANDBEYOND!EVEN VOORSTELLEN: BOOKSBEERSANDBEYOND! […]

  2. […] eerder op FSOM.nl ook al, dat ze een beetje fan is van Speciaalbierexpert. Lees er alles over in haar artikel! Wil jij nou ook kennis maken met de Speciaalbierexpert? Ga dan snel naar ‘onze […]

  3. […] KBS niet overal ten alle tijde verkrijgbaar was, kom je hem nu gelukkig tegen bij Van Erp Dranken, De Speciaalbierexpert, Mister Hop en diverse andere verkooppunten. Ga jij deze Espresso Stout van Founders ook […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram