Wat proeven we vandaag? | De Grolsch Kruidige Tripel

Wat proeven we vandaag? | De Grolsch Kruidige Tripel

13 juni 2019 8 Door TheDutchBeerDad

Wat proeven we vandaag? Nou, de Grolsch kruidige Tripel. Dit is het eerste bier uit de Grolsch proeverij en tegenwoordig zijn een aantal bieren uit de Grolsch proeverij al ruimschoots beschikbaar bij diverse horeca en supermarkten. Zo ook de Grolsch kruidige tripel. Terecht? Let’s find out!

De Grolsch kruidige Tripel was het eerste bier uit de Grolsch proeverij. Inmiddels is dit bier al enige tijd verkrijgbaar in de iconische beugelfles. Een bruine ook nog! Dit bracht toch wat nostalgische gevoelens met zich mee bij mij. En reden genoeg om even een review af te stoffen!

Deze review heb ik ergens in December opgenomen. Dit was vlak nadat bekend werd dat de kruidige tripel in gelimiteerde oplage in de supermarkten kwam te liggen. Inmiddels weten we dat de kruidige tripel een vast plekje in de schappen heeft bemachtigd en is het hoog tijd om de review alsnog online te zetten op ons fonkelnieuwe YouTube kanaal! Wat proeven we vandaag? | De Grolsch kruidige tripel is alweer de 3e aflevering. Wat proeven we vandaag krijg wekelijks een nieuwe aflevering en soms voegen we een bonus aflevering toe! Nog geen abonnee? Abonneer je geheel GRATIS en mis niets meer!

De Grolsch Proeverij

In de Grolsch Proeverij heeft Grolsch sinds eind 2017 maar liefst 12 nieuwe speciaalbieren geïntroduceerd. De bieren worden in beperkte oplage gebrouwen in de Proefbrouwerij door Meesterbrouwer Marc Janssen. Vervolgens zijn de bieren tijdelijk verkrijgbaar in geselecteerde horecazaken in het hele land, de zogenaamde Proeverij Cafés. In de cafés wordt actief om feedback van bierliefhebbers gevraagd via de website en uiteraard word er gebruik gemaakt van Untappd.

Ook gaan deze bieren in prachtige doosjes naar een aantal beergeeks door het land, zodat de bieren direct al aan zowel deskundig bestudeerd word, als door de liefhebbers! Mede door deze feedback zijn vijf van de twaalf bieren inmiddels verkrijgbaar in supermarkt en horeca. Hierover wil ik nog even melden, dat ik dit concept echt geweldig vind! De bieren die inmiddels vast verkrijgbaar zijn: Weizen-IPA, Session IPA, Saison, Kruidige Tripel en Klassieke blond. De laatste twee in dit rijtje zijn verkrijgbaar in de iconische bruine beugelfles van Grolsch. De Kruidige Tripel is in de review hieronder door mij onder de loep genomen. Check it out!

Het leuke aan bier proeven is dat we allemaal smaak en geur op onze eigen manier beleven. Het kan dus best zijn dat jij mijn untappd score voor dit bier dus veel te hoog, of juist te laag vind. Ik ben daarom benieuwd naar jullie mening over dit bier! Laat een reactie achter onder de video, op Social media of onder dit artikel!

Heb jij een tip of een idee voor een volgende aflevering van ‘Wat proeven we vandaag?’. Stuur dan een mailtje naar info@fsom.nl. Tot de volgende ‘Wat proeven we vandaag?’ Ciao.

Wat proeven we vandaag? FSOM

Heb jij de avonturen van Redbad al gelezen? In deze episode van de brouwerijen kruistocht zit ook een vette prijsvraag verstopt! Doe snel mee, dit kan tot en met Vrijdag 21-06-2019!

Dit artikel is geschreven door: Bas de Goede – TheDutchBeerDad
Meer zien zien van mijn bieravonturen? Check dan TheDutchBeerDad op Instagram & Untappd. Mijn YouTube video’s check je op FSOM tv!


Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op! 
Info@fsom.nl

Meer lezen van TheDutchBeerDad?

WAT PROEVEN WE VANDAAG? AFLEVERING 1 MET ARRR BREWING!
HEB JIJ AL EEN BIERBUTLER?
UNBOXING BATTLE STERK AMSTERDAM VS THEDUTCHBEERDAD
WIL JIJ OOK BIERISTA WORDEN?
DE COMEBACK VAN DE WITTE RAAF!
ZELF BROUWEN IS ZELF LABELS MAKEN!
Bestel jij je bieren al bij BEERWULF.com?

Please follow and like us: