Beerystagram over het SeePferd van Insel Brauerei

Seepferd-van-Insel-brauerei-door-beerystagram-op-fsom-foto-Les-Waller

De met papier omwikkelde flesjes zien ze er aantrekkelijk en leuk uit om in huis te halen. Maar zijn ze ook lekker!? Dat is de grote vraag! Daarom heb ik drie biertjes uitgekozen van de Insel-Brauerei uit Duitsland, en uiteraard gedronken! In het derde en laatste deel hoor je Beerystagram over het See Pferd van Insel Brauerei. 

SeePferd

Oke, de beoordelingen gaan gelukkig vooruit! De Meerjungfrau was een prima biertje en leuk om eens te drinken! Het laatste biertje wat ik van deze brouwerij heb gedronken was de Seepferd. En wederom een Sour! Of zoals op het flesje staat een “wildsauer”.

Bij het inschenken kwam er direct een fris/fruitige geur van appel en peer naar voren. Het bier heeft aardig wat koolzuur, ik hou daar wel van in een sour! In de smaak is zeker de appel en peer terug te vinden, maar vooral extreem zoet! Het lijkt er echt op alsof er suiker is toegevoegd aan het bier. Het zuurtje zou je kunnen bestempelen als medium. Niet te zuur, maar ook niet te vlak. Ben ik weg van dit biertje? Nee, het zoete staat me echt tegen. Dit biertje is prima te drinken maar ik had net zo goed een appelsap kunnen nemen. Dat is toch wel een pijnlijke conclusie, maar doordat hij simpelweg niet vies is. Geef ik hem toch een solde drie sterren op mijn Untappd.

Foto door Les Waller

Brouwer: Rügener Insel-Brauerei
Herkomst: Rambin, Duitslang
Soort: Sour
Details: ABV:5.5% 
Kleur: Goud-blond
Geur: Appel, peer
Smaak: Medium zuurtje, suiker, appelsap, peer
Untappd: 3./5

Beerystagram over Insel Brauerei

Over het algemeen zijn de drie biertjes die ik van Insel Brauerei heb geproefd dus niet slecht, maar helaas ook geen hoogvliegers.
Bekijk ook mijn artikel over de MeerjungFrau en de Baltic Gose. Uiteraard kun je deze bieren ook op mijn Instagram en Untappd terug vinden!

Dit artikel is gemaakt door Peter / @beerystagram
Naast mijn beery feed, kun je op mijn Instagram / IGTV ook mijn beerreviews op bewegend beeld checken! See you there! 😉

Wist je dat FSOM een eigen YouTube kanaal heeft? De YouTube video’s check je op FSOM tv! Vergeet niet om je te abonneren op ons FSOM YouTube kanaal, dat is namelijk ook nog eens helemaal GRATIS!
#geen18geenalcohol #fsom #beergeeksunite

Daarom deel ik ook met liefde mijn Unboxing avonturen met jullie! Dit keer was de uitdaging iets groter waardoor 'Unboxing challenge' allicht beter op zijn plek is, maar het was de moeite dubbel en dwars waard. Check snel de  video over de toppers van de Bier Topper op het FSOM YouTube kanaal en geef je mening over de bieren!

Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op! 
Info@fsom.nl

Meer lezen?

DE LAGERBIEREN VAN BIERVERBOND UIT AMSTERDAM
HET BEST GEKROONDE BIER VAN NEDERLAND!
WAT PROEVEN WE VANDAAG? AFLEVERING 5 BIERVERBOND
HEB JIJ AL EEN BIERBUTLER?
WIL JIJ OOK BIERISTA WORDEN?
ZELF BROUWEN IS ZELF LABELS MAKEN!
Bestel jij je bieren al bij BEERWULF.com?
Ga lekker zelf brouwen en neem een kijkje bij Brouwland!

FSOM.nl is een online magazine & community! Join us!

Wij promoten onder geen enkele voorwaarden het misbruik of overmatig gebruik van alcoholische versnaperingen. Wel is de wereld van craft en speciaalbier zo enorm veelzijdig, dat wij je graag kennis laten maken met deze wereld door middel van onze video’s. Heb jij tips of toevoegingen die jij wilt zien op FSOM tv? Aarzel dan niet en neem contact op via: info@fsom.nl.

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram