Oud & Nieuw tip: Bier met hoge korting!

grolsch in de aanbieding bij albert heijn op fsom

Normaliter ben ik niet zo van het promoten van bier acties. Don’t get me wrong, ik ben er niet op tegen hoor. Maar ik ben toch meer een quality over quantity kinda guy. Dan neemt niets weg dat de tip die ik je vandaag geef, geen quantity is natuurlijk! De grootste supermarktketen van ons land, die al sinds 1887 bestaat. Heeft namelijk een geweldige bier aanbieding die ik daar in geen tijden heb gezien. Daarom de oud & nieuw tip: Bier met hoge korting!

De supermarkt keten waar ik het over heb ik Albert Heijn. Geen super waar ik vaak te vinden ben, maar wel eentje waar ik zo nu en dan jaag op leuke aanbiedingen. Met het oog op de aankomende jaarwisseling geef ik jullie deze tip omdat hij toch een persoonlijke touch heeft.

Vroeger… Vroeger dronk ik zeer regelmatig de beugels van Grolsch. Bij feestjes en partijen werden er kratten tegelijk in huis gehaald, maar ook bij het oliebollen bakken stonden deze in de garage. Daarom stel ik voor om even langs de appie te gaan, of natuurlijk gewoon online te bestellen en ze thuis te laten bezorgen! Kijk maar waarom…

Fsom tip van thedutchbeerdad grolsch bij de albert heijn. fsom

Artikel geschreven door: Bas – TheDutchBeerDad
Geen18GeenAlcohol – Beergeeksunite @fsommagazine

Wil je meer zien van mijn bieravonturen? Neem dan snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram! See you there!

Meer lezen van TheDutchBeerDad?

Ga lekker zelf brouwen! Bezoek Brouwland!
Er is bier van Eigen Bodem binnen gekomen!
Wat proeven we vandaag? Aflevering11!
Heb jij al een Bier Butler?
Family Man meets Family Man!
Wil jij ook Bierista worden?

FSOM Magazine. Voor al uw entertainment en natuurlijk de oud & nieuw tip bier in de aanbieding van grolsch.
Wil jij meer weten over FSOM, wil je adverteren of zie jij een samenwerking wel zitten? Aarzel dan niet en neem contact op met Bas de Goede via info@fsom.nlPlease follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram