Wat proeven we vandaag?

Wat proeven we vandaag? Bier proeven bij FSOM

Met ‘Wat proeven we vandaag?’ hebben we bij FSOM een vaste nieuwe rubriek op het YouTube kanaal. Op ons YouTube kanaal die we hebben omgedoopt tot FSOM TV, ga ik en zo af en toe andere crewleden de meest heerlijke versnaperingen proeven… Dan heb ik het natuurlijk vooral over het prachtige gerstenat!

FSOM tv

Wij hebben ons YouTube kanaal omgedoopt tot ‘FSOM tv’ en op dit kanaal kun je filmpjes vinden die aansluiten op de content die je kunt vinden op onze site fsom.nl. Net als op het “oude” YouTube kanaal, dat inmiddels mijn persoonlijke YouTube account is geworden, kun je daar o.a Unboxing avonturen, Podcasts, reviews en gewoon lekker “gelul” vinden. Dit gaan we dus per deze week aanvullen met ‘Wat proeven we vandaag?’

Hieronder vindt je de introductie video van ‘Wat proeven we vandaag?’

Hoe proef je bier? \ TheDutchBeerDad

Wat proeven we vandaag?

In ‘Wat proeven we vandaag?’ gaan we dus een enorme variëteit aan brouwsels proeven. Leuk, he! Zijn jullie nog niet geabonneerd op ons YouTube kanaal? Doe dat dan snel, het is helemaal gratis en dan weten wij dat jij het leuk vind wat wij doen!

In de volgende video van ‘Wat proeven we vandaag?’ gaat TheDutchBeerDad een biertje proeven van onze brouwerij van de maand Mei, Arrr Brewing! Tot dan! Cheers!

Dit artikel is geschreven door: Bas de Goede – TheDutchBeerDad
Meer zien zien van mijn bieravonturen? Check dan TheDutchBeerDad op Instagram & Untappd. Mijn YouTube video’s check je op FSOM tv!

Meer lezen van TheDutchBeerDad?

HEB JIJ AL EEN BIERBUTLER?
UNBOXING BATTLE STERK AMSTERDAM VS THEDUTCHBEERDAD
JONGE BEER BIERBROUWERIJ UIT HOOGEVEEN
WIL JIJ OOK BIERISTA WORDEN?
DE COMEBACK VAN DE WITTE RAAF!
Bestel jij je bieren al bij BEERWULF.com?

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram