Gratis sokken van Kornuit

Gratis sokken van Kornuit

23 juli 2019 0 Door Bas de Goede

Ja, dat leest u goed. Gratis sokken van Kornuit. Dat Grolsch al geruime tijd actief bezig is met verduurzamen is inmiddels geen geheim meer. Overstappen naar duurzame POS (Point of Sale) materialen voor en om de bieren en ga zo maar door. Maar nu heb je dankzij een samenwerking met Healty Seas de mogelijkheid om een gratis 2 pack sokken te scoren die gemaakt worden van visnetten! Wait, what!? Ja, dat kan echt!

Healty Seas

Healty Seas zorgt ervoor dat jij gratis sokken van Kornuit krijgt! Hoe tof is dat! Healty seas zet zich in voor schonere oceanen, dit doen ze onder andere door achtergebleven visnetten van de bodem te verwijderen. Deze zijn zeer schadelijk voor de omgeving waarin ze eigenlijk niet eens thuis hoort. De slogan ‘A journey from waste to wear’ zit ze dan ook gegoten.

Merlinde Warners, Brand Activation Manager zegt er het volgende over: “Het verhaal van Healthy Seas, van visnet tot sok, maakte ons enthousiast. Voor Kornuit hebben we ons ten doel gesteld toe te werken naar de inzet van duurzame POS-materialen en tevens 100% circulaire verpakkingen (no single used plastics) in 2021. We dagen onszelf daarbij uit en durven te experimenteren. Vorig jaar hebben we een nieuw krat voor Kornuit op de markt gebracht, gemaakt van 100% plastic consumenten afval. En ook het plastic folie van onze sixpacks is volledig gemaakt van gerecycled plastic. Maar we kijken verder dan alleen onze eigen producten. We kijken ook naar de samenwerking met onze partners en de presentatie van Kornuit op de winkelvloer.”

Gratis sokken van Kornuit. Gemaakt van 100% gerecyclede visnetten door Healty seas. Thedutchbeerdad op FSOM.

Kornuit bied onder meer circulaire (hardcup) drinkbekers voor gebruik op festivals en heeft het eerder Kornuit zonnebrillen (montuur gemaakt van ECO tarwestro) en Kornuit openers (gemaakt van gerecyclede bierfusten) als POS-materiaal in de markt gezet. Dus naast de verpakking van het bier zelf, gaat de verduurzaming nog veel verder. Ze weten dus uitstekend met de trend mee te gaan en in dit geval is dit de juiste keuze voor alle betrokken partijen!

Gratis sokken van Kornuit

We gaan dus letterlijk van afval naar product! Visnetten van de bodem van de oceaan afhalen, naar boven ermee, verwerken tot iets wat je gedurende het festival seizoen uitstekend kunt gebruiken. Namelijk schone sokken! Maar daarnaast zien ze er ook nog supervet uit! We zagen eerder al een kleine trent met de sokken van de Lidl, deze sokken zijn weer een stapje hoger in de sokken-evolutie-ladder!

Vanaf vandaag (Letterlijk vandaag!) krijgen consumenten bij aankoop van een krat Kornuit een 2-pack witte Kornuit sportsokken. Uiteraard enkel zolang er voorraad is! Deze zachte en comfortabele sokken zijn gemaakt van op de zeebodem achtergelaten visnetten. In zee zijn deze netten schadelijk voor het zeeleven. De visnetten worden door Healthy Seas opgedoken, omgezet naar 100% duurzame nylon en verder verwerkt tot sokken. Deze Kornuit Healthy Seas sokken zijn in een beperkte oplage verkrijgbaar bij supermarkten en slijterijen door het hele land. Dus sla snel je slag!

Heb jij nou een paar sokken gescoord? Tag ons dan op Instagram in jouw Gratis sokken van Kornuit foto en wij geven je een dikke shoutout! Proost!

Gratis sokken van Kornuit. Gemaakt van 100% gerecyclede visnetten door Healty seas. Thedutchbeerdad op FSOM.

Dit artikel is geschreven door: Bas de Goede – TheDutchBeerDad
Meer zien zien van mijn bieravonturen? Check dan TheDutchBeerDad op Instagram & Untappd. Mijn YouTube video’s check je op FSOM tv! Vergeet niet om je te abonneren op ons FSOM YouTube kanaal, dat is namelijk ook nog eens helemaal GRATIS!

Gratis sokken van Kornuit. Gemaakt van 100% gerecyclede visnetten door Healty seas. Thedutchbeerdad op FSOM.

Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op! 
Info@fsom.nl

Meer lezen van TheDutchBeerDad?

HET BEST GEKROONDE BIER VAN NEDERLAND!
WAT PROEVEN WE VANDAAG? AFLEVERING 2 GROLSCH TRIPEL!
HEB JIJ AL EEN BIERBUTLER?
UNBOXING BATTLE STERK AMSTERDAM VS THEDUTCHBEERDAD
WIL JIJ OOK BIERISTA WORDEN?
ZELF BROUWEN IS ZELF LABELS MAKEN!
Bestel jij je bieren al bij BEERWULF.com?
Ga lekker zelf brouwen en neem een kijkje bij Brouwland!Please follow and like us: