Wat proeven we vandaag? | Aflevering 1 Cali van Arrr! Brewing.

Wat proeven we vandaag? | Aflevering 1 Cali van Arrr! Brewing.

23 mei 2019 3 Door Bas de Goede

Het is eindelijk zover! Wat proeven we vandaag? Aflevering 1 is een feit! Nadat we ooit zijn begonnen op het oude YouTube kanaal met de review van de Grolsch Pumpking Ale een biertje uit de Grolsch Proeverij, gaan we nu knallen met dit hagelnieuwe concept op FSOM tv en de kick off is voor Cali van Arrr! Brewing!

Wat proeven we vandaag? We gaan vandaag ‘Cali’ proeven, dit is een West Coast Session IPA van Arrr! Brewing. Niet geheel ontoevallig is Arrr Brewing deze maand de brouwerij van de maand en op Instagram hebben jullie ‘Cali’ de meeste stemmen gegeven!

Cali van Arrr! Brewing!

Kijk snel de video van TheDutchBeerDad op ons YouTube kanaal en laat ons weten of jij het met hem eens bent!

Arrr! Brewing was ‘Brouwerij van de maand’ mei bij ons. De Brouwerij van de maand zetten we bij FSOM altijd de gehele maand extra in het zonnetje inclusief minimaal 1 review door mijzelf op ons YouTube kanaal. In de sidebar van onze website aan de rechterzijde, kun je ten alle tijde op het logo van de brouwerij van de maand klikken en dan kom je direct op de website terecht!

Nog maar een paar dagen en dan kondigen we de Brouwerij van de maand Juni alweer aan… Stay tuned en vergeet niet om zelf ook te gaan genieten van het door Arrr! brewing gebrouwen biertje ‘Cali’!

Wat proeven we vandaag? FSOM

Dit artikel is geschreven door: Bas de Goede – TheDutchBeerDad
Meer zien zien van mijn bieravonturen? Check dan TheDutchBeerDad op Instagram & Untappd. Mijn YouTube video’s check je op FSOM tv!

Meer lezen van TheDutchBeerDad?

HEB JIJ AL EEN BIERBUTLER?
UNBOXING BATTLE STERK AMSTERDAM VS THEDUTCHBEERDAD
JONGE BEER BIERBROUWERIJ UIT HOOGEVEEN
WIL JIJ OOK BIERISTA WORDEN?
DE COMEBACK VAN DE WITTE RAAF!
Bestel jij je bieren al bij BEERWULF.com?Please follow and like us: