Even voorstellen – De Founder van FSOM Bas aka TheDutchBeerDad

Bier proeven met TheDutchBeerDad FSOM Magazine

In ‘Even voorstellen‘ laten wij u kennis maken met onze crewleden, vaste gastbloggers of gewoon hele leuke, interessante of gekke figuren. Vandaag is het de beurt aan Bas de Goede aka TheDutchBeerDad.

Wie ben ik?

Ik ben een uber beer-geek; mocht u dit bevestigd willen hebben; check dan vooral mijn Instagrampagina @TheDutchBeerDad even! Daarom ga ik diverse items omtrent bier-gerelateerde evenementen, brouwerij bezoeken, bier blogs, promoties e.d. onder mijn hoede nemen. Alles wat nieuw is, ga ik zo snel mogelijk aan jullie laten zien, en allicht in de toekomst; laten proeven! Maar uiteraard ga ik ook regelmatig een ‘Trip down memory lane!” doen. Even een kijkje in het leven deze Hollander!

Ik ben de founder van FSOM en alle bijbehorende Social media kanalen en communities. Op Social Media en Untappd kun je mij vinden onder de alias TheDutchBeerDad en ik het echter leven ben ik gewoon Bas…

Naam: Bas de Goede
Bouwjaar: 1988
Situatie: Vader van 4 prachtige dochters wederhelft van een Godin!
Interesses: Bier/Beergeek, Bourgondisch leven!
Hobby’s: Alles in de bierwereld, Koken, Voetbal, Auto’s en Motoren.
Daily life: Zelfstandig ondernemer: Online Marketing / Copywriter & als uit de hand gelopen hobby: Slijter.
Voorkeuren: Whisky? Lekker! Rum? Lekker! Genever? Lekker! Cocktails? Lekker! Maar bovenal natuurlijk bier. Bij voorkeur een IPA die lekker ‘chuggable‘ is of gewoon een hele dikke stout of elegante quadrupel/Barley wine.
Instagram: TheDutchBeerDad
Motto: “Live life to the fullest

Bier proeven met TheDutchbeerDad bij FSOM Magazine

Tevens ga ik mij veelvuldig bezig houden met Food gerelateerde zaken, eigenlijk alles wat een echte bourgondiër bezig houdt, gaat u van mij voorbij zien komen!

Vragen? Opmerkingen? Trades? Promoties? Samenwerkingen? Schroom niet en neem contact met ons op. Dit kan via onze Sociale media, maar natuurlijk ook gewoon ouderwets via de mail: Info@fsom.nl.

Mijn artikelen

Hieronder kun je een aantal van mijn artikelen vinden die ik voor FSOM Magazine heb geschreven.
Abdijbier van Texel, De Paradox van zoet ontleden, De Nieuwe White IPA van Bax, Bierpaspoort van Derail Olde Ale, of gewoon iets heel anders zoals artikelen over digitaal vermaak! Bijvoorbeeld over Vikings Valhalla of feiten en fabels over de Renault 5!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

14 reacties

  1. […] de Goede / TheDutchBeerDad Wil je meer weten over mij en wat ik doe voor FSOM? Check dan snel mijn crewlid pagina. Wil je samenwerken met FSOM? Check dan onze pagina ‘samenwerken‘ of stuur een mail […]

  2. […] TheDutchBeerDad is mijn online alter ego. In het echte leven ben ik gewoon Bas. Heb jij dit bier nou ook geproefd, laat mij dan weten wat je ervan vond. Mocht je tips en suggesties hebben over bieren die ik moet proeven, stuur mij dan een DM op Instagram en vergeet mij daar natuurlijk niet te volgen! Meer over mij lees je op de crewleden pagina. […]

  3. […] inhield en Bas, zelf uiteraard ook een groot bierliefhebber en allicht beter bekend als TheDutchBeerDad, op zoek was naar een gewaagde blogger; heb ik hem gewoon gestalkt, tot die me antwoord […]

  4. […] door: Bas / @thedutchbeerdadJoin mijn bieravonturen ook op Untappd en Instagram! Let’s share! […]

  5. […] bestaat er dan nog zoiets als een bier “infusen”. Mede FSOM’er Bas (TheDutchBeerDad natuurlijk!) breekt vaak een lans voor het infused van bieren. Dit heeft zeker niet de charme van […]

  6. […] of neem samen met mij de White Labels van Emelisse onder de loep! Op deze pagina kun je meer over TheDutchBeerDad lezen en natuurlijk is FSOM Magazine altijd op zoek naar leuke samenwerkingen! Ideeën, of wil […]

  7. […] samen met mij de recente White Labels van Emelisse onder de loep! Op deze pagina kun je meer over TheDutchBeerDad lezen en natuurlijk is FSOM Magazine altijd op zoek naar leuke samenwerkingen! Ideeën, of wil je […]

  8. […] samen met mij de recente White Labels van Emelisse onder de loep! Op deze pagina kun je meer over TheDutchBeerDad lezen en natuurlijk is FSOM Magazine altijd op zoek naar leuke samenwerkingen! Ideeën, of wil je […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram