Even voorstellen – De Founder van FSOM Bas aka TheDutchBeerDad

Even voorstellen – De Founder van FSOM Bas aka TheDutchBeerDad

13 mei 2017 2 Door TheDutchBeerDad

In ‘Even voorstellen‘ laten wij u kennis maken met onze crewleden, vaste gastbloggers of gewoon hele leuke, interessante of gekke figuren. Vandaag is het de beurt aan Bas de Goede aka TheDutchBeerDad.

Wie ben ik?

Ik ben een uber beer-geek; mocht u dit bevestigd willen hebben; check dan vooral mijn Instagrampagina @TheDutchBeerDad even! Daarom ga ik diverse items omtrent bier-gerelateerde evenementen, brouwerij bezoeken, bier blogs, promoties e.d. onder mijn hoede nemen. Alles wat nieuw is, ga ik zo snel mogelijk aan jullie laten zien, en allicht in de toekomst; laten proeven! Maar uiteraard ga ik ook regelmatig een ‘Trip down memory lane!” doen. Even een kijkje in het leven deze Hollander!

Ik ben de founder van FSOM en alle bijbehorende Social media kanalen en communities. Op Social Media en Untappd kun je mij vinden onder de alias TheDutchBeerDad en ik het echter leven ben ik gewoon Bas…

Naam: Bas de Goede
Bouwjaar: 1988
Situatie: Vader van 4 prachtige dochters wederhelft van een Godin!
Interesses: Bier/Beergeek, Bourgondisch leven!
Hobby’s: Alles in de bierwereld, Koken, Voetbal, Auto’s en Motoren.
Daily life: Zelfstandig ondernemer: Online Marketing / Copywriter & als uit de hand gelopen hobby: Slijter.
Voorkeuren: Whisky? Lekker! Rum? Lekker! Genever? Lekker! Cocktails? Lekker! Maar bovenal natuurlijk bier. Bij voorkeur een IPA die lekker ‘chuggable‘ is of gewoon een hele dikke stout of elegante quadrupel/Barley wine.
Instagram: TheDutchBeerDad
Motto: “Live life to the fullest

Bier proeven met TheDutchbeerDad bij FSOM Magazine

Tevens ga ik mij veelvuldig bezig houden met Food gerelateerde zaken, eigenlijk alles wat een echte bourgondiër bezig houdt, gaat u van mij voorbij zien komen!

Vragen? Opmerkingen? Trades? Promoties? Samenwerkingen? Schroom niet en neem contact met ons op. Dit kan via onze Sociale media, maar natuurlijk ook gewoon ouderwets via de mail: Info@fsom.nl.

Mijn artikelen

Hieronder kun je een aantal van mijn artikelen vinden die ik voor FSOM Magazine heb geschreven.
Abdijbier van Texel, De Paradox van zoet ontleden, De Nieuwe White IPA van Bax, Bierpaspoort van Derail Olde Ale, of gewoon iets heel anders zoals artikelen over digitaal vermaak! Bijvoorbeeld over Vikings Valhalla of feiten en fabels over de Renault 5!

Please follow and like us: