Sing & Swing met baby shark bij fsom magazine

Baby Shark | Baby Shark heeft een enorme berg fans verzameld van over de hele wereld sinds hij in 2015 het internet op ging. Na de wereld te hebben veroverd, heeft Baby Shark zijn universum uitgebreid met een geanimeerde tv-serie, podcasts, liveshows, merchandise en zelfs een volledige speelfilm in ontwikkeling… Maar daar blijft het niet bij!

FSOM Magazine is natuurlijk een magazine voor jong en oud en daarom mag een game als deze niet ontbreken in onze content. Dit is voor alle kids en natuurlijk papa’s en mama’s! Met de komst van de Baby Shark Sing & Swim party is er een fantastische uitbreiding van de familie bijgekomen. Baby Shark: Sing & Swim Party is bijna verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam!

Zwemmen en swingen met Baby Shark in het ritmische avonturenspel Baby Shark Sing & Swim. Uiteraard lees je er alles over bij FSOM magazine!

Pre order Baby Shark alvast!

Baby Shark The Game

De game is ontworpen voor het hele gezin en kan solo worden gespeeld of met maximaal 3 familieleden en vrienden in de lokale coöp-modus voor 4 spelers.

Het spel is niet alleen ontworpen voor kids die zich al veel bezig houden met games, maar ook met de jongste spelers in rekening gehouden. De toegankelijkheidsfuncties zoals een volledige voice-over voor alle dialogen, locatienamen en instructies, om degenen die leren lezen te helpen.

Het spel heeft ook een geleidelijke moeilijkheidscurve in de loop van de levels, zodat jongere spelers in hun eigen tempo kunnen leren spelen. Hoe verder je dus in het spel komt, des te beter de speler wordt en dus ook het niveau van het spel zich erop aan past. Erg leuk!

Zwemmen en swingen met Baby Shark in het ritmische avonturenspel Baby Shark Sing & Swim. Uiteraard lees je er alles over bij FSOM magazine!

In dit muzikale avonturenspel kunnen fans spelen als hun favoriete personages van de Baby Shark-familie, terwijl ze door 7 verschillende herkenbare locaties uit de Baby Shark-video’s reizen voor hun vakantie naar het Fin-Tastic Festival. Het thema ‘vakantie’ komt in meerder facetten van de game terug en zo wordt dit misschien wel het ultieme ‘after summer holiday’ cadeau!

De game bevat zowel een Rhythm Mode waarin je op de maat moet blijven als een Runner Mode waarin je obstakels moet ontwijken en sterren moet verzamelen, en leert spelers meer over het verhaal van de Haaienfamilie terwijl ze de verschillende levels voltooien. Hierdoor train je ook direct de motoriek en de besturing van de controller.

Met 30 liedjes, waaronder pakkende klassiekers als ‘Baby Shark’, ‘Disco Sharks’ en ‘Shark Dance Party’, zullen spelers zingen en plezier hebben tijdens hun oceaanavontuur. 

Wist jij dit al over Baby Shark!?

We kennen allemaal hét liedje wel. Van jong tot oud zijn wij dit liedje echt wel tegengekomen. Of dit nou een remix was op een festival, of natuurlijk gewoon het origineel voor je kleine, Baby Shark is everywhere. En, dat blijft nog wel even zo.

Outright Games is de uitgever van Baby Shark en daar hoort natuurlijk gezinsvriendelijk interactief entertainment bij. Uiteraard zijn ze erg blij om Baby Shark: Sing & Swim Party uit te brengen.

Zwemmen en swingen met Baby Shark in het ritmische avonturenspel Baby Shark Sing & Swim. Uiteraard lees je er alles over bij FSOM magazine!

Deze gloednieuwe videogame ontwikkeld in samenwerking met The Pinkfong Company, het wereldwijde entertainmentbedrijf achter het culturele fenomeen Baby Shark. Gebaseerd op de meest bekeken video op YouTube, met meer dan 13 miljard weergaven!

Baby Shark heeft RIAA (Recording Industry Association of America) Diamond-certificering (11x platina). Neem binnenkort een duik in de wereld van Baby Shark videogame welke snel verkrijgbaar is op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.

Artikel door: Bas

Meer gamenieuws en te gekke reviews check je uiteraard in ‘Fifty Shades of Gaming‘!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram