Zo gaat de Grinch óók onze kerst stelen!

De Grinch kerstavonturen bij FSOM Magazine

De Grinch Kerstavonturen | Het is zover, de Grinch gaat óók onze kerst stelen! De Grinch: Kerstavonturen’ is de eerste videogame in 16 jaar tijd die binnenkort verschijnt gebaseerd op het klassieke kinderboek How The Grinch Stole Christmasvan de legendarische bedenker Dr. Seuss.

Wie is de Grinch?

De Grinch is een verbitterd wezen met een hart dat twee maten te klein is, misschien wel drie! Hij woont in een grot, helemaal bovenop een besneeuwde berg ten noorden van Whoville, het thuis van de warmhartige en vrolijke Who’s. Zijn enige vriend is zijn hond Max en zelfs die heeft het niet bepaald gemakkelijk. Dé Grinch film kijk je onder andere bij HBO Max!

Daarnaast ‘haat’ de Grinch ook nog eens alles wat met kerst te maken heeft. Check de nieuwste trailer van De Grinch kerstavonturen maar eens! We geven direct toe, dit geheel klink in het Engels eigenlijk beter dan in het Nederlands, maar het feit dat deze game ook gewoon in het Nederlands gespeeld kan worden maakt het wel toegankelijk voor jong en oud!

De Grinch: Kerstavonturen is ontworpen met feen echte familie gedachte. Iets waar de Grinch zelf een hekel aan zou hebben, maar voor nu heeft hij gewoon even niets te vertellen! De Grinch kerstavonturen heeft verschillende toegankelijkheidsfuncties voor de jongste gamers, evenals een asymmetrische co-op modus waarin de tweede speler de controle neemt over de hondachtige metgezel van de Grinch, Max.
 
De aankomende videogame is de eerste in zestien jaar die is gebaseerd op het iconische personage en zal dienen als een briljante introductie in de wereld van Dr. Seuss voor een nieuwe generatie fans. Want zeg nou zelf, de Grinch is toch tijdloos!
 
De Grinch: Kerstavonturen is op 13 oktober verkrijgbaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc.

Het is zover, de Grinch gaat óók onze kerst stelen! 'De Grinch: Kerstavonturen' is de eerste videogame in 16 jaar tijd die binnenkort verschijnt gebaseerd op het klassieke kinderboek How The Grinch Stole Christmas! van de legendarische bedenker Dr. Seuss. Natuurlijk lees je er alles over bij FSOm magazine!

Artikel door: Bas

Heb jij gamenieuws dat niet mag ontbreken bij FSOM Magazine? Laat het ons weten en mail naar info@fsom.nl!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram