Chicken Lovers opgelet!  Chicken Run: Dawn of the Nugget komt vandaag naar Park Beyond als DLC

Chicken Lovers opegelet. Dawn Of The Nugget komt eraan, lees erover bij FSOM.

Dawn of The Nugget | Uitgever Bandai Namco Europe brengt op 15 december Chicken Run: Dawn of the Nugget Theme World uit voor Park Beyond, in samenwerking met animatiestudio Aardman. Deze DLC viert de Netflix-film Chicken Run: Dawn of the Nugget die ook vandaag uitkomt! Dubbel plezier voor alle Chicken lovers!

In deze DLC krijgen spelers toegang tot twee nieuwe maps die geïnspireerd zijn op de Fun-Land Farms en het Chicken Village uit de gelijknamige film. De eerste is een levendige en vrolijke wereld die de sinistere zaken verbergt, terwijl de tweede spelers meeneemt naar het dorp in het bos en nog veel meer avonturen!

Er zijn bijna 300 nieuwe decoratieve voorwerpen toegevoegd om de griezelige sfeer van het Chicken Village, de Fun-Land Farms en de fabriek na te bootsen. Zo kunnen Chicken Loevers zich helemaal uitleven. Zeker als ze helemaal in de stemming zijn na het kijken van Chcikden Run Dawn of the Nugget op Netflix!

Kleurrijke heuvels van nepgras, bogen in de vorm van een zon en bosdecors, maar ook miradors en ondoordringbare muren zijn toegevoegd voor degenen die echt hielden van de hoge veiligheidsuitstraling van de fabriek. Deze Theme World brengt ook spannende nieuwe flat rides en hun uitbreidingen, evenals een achtbaan, auto’s en modules, voor nog meer plezier voor de bezoekers en spelers om de meest unieke parken te maken.

Chicken Run: Dawn of the Nugget Theme World komt tegelijk uit met Patch 2.3, met de Monorail Track en het nieuwe gratis High Fantasy-thema, met nog meer content zoals decorobjecten, entertainers, animatronics en meer, veel meer. Voor de kenners onder ons is dit genoeg informatie om zich helemaal uit te gaan leven!

Belangrijk: Chicken Run: Dawn of the Nugget Theme World is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Zoals eerder deze maand is aangekondigd, kunnen spelers die Park Beyond vooraf hebben besteld deze DLC gratis claimen! Lees hier hoe je de DLC kunt inwisselen: https://bnent.eu/PB-ChickenRunDOTN.

Ga voor meer informatie over Park Beyond en andere titels van Bandai Namco Europe naar: https://www.bandainamcoent.eu #FiftyShadesOfGaming alles op het gebied van Gaming, natuurlijk bij FSOM Magazine.

Artikel door: Bas

Heb jij gamenieuws dat niet mag ontbreken bij FSOM Magazine?
Laat het ons weten en mail naar info@fsom.nl!

dutchplaystationgamer op fsom magazine
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram