Wie bedenkt er een geschikt cadeau voor bierliefhebbers?

cadeau voor bierliefhebbes bij fsom magazine.

Cadeau voor bierliefhebbers | Vroeger was het simpel. Is er een bierliefhebber jarig, of moet je nog een kerstcadeau scoren voor je bierdrinkende buurman? Wat haal je dan? Vroeger was dit eenvoudig, een bierpakketje bij je lokale slijter natuurlijk, maar tijden veranderen.

Vroeger was het heel simpel bij ons in de vriendengroep. Iemand jarig? Een krat bier met een goedkope fles whisky, zo vulde wij onze (latere) tienerjaren en de jaren erna. Later kwamen de bierpakketten natuurlijk, je weet wel, van die standaard pakketten van een Mitra of andere slijterij. Soms zelfs met gekke teksten of een toepasselijk rood/wit verkeersbord met een grote 50 erin.

Daar is natuurlijk nog altijd niets mis mee, maar er is nóg iets beters! De Biercheque! En laat dit nou net een nieuwe partner zijn van dit prachtige magazine. Biercheque, het geschikte cadeau voor bierliefhebbers! Ik ging in gesprek met de helden achter dit concept en vroeg ze uiteraard weer de belangrijke vraag des levens…

het cadeau voor bierliefhebbes

Q&A Erwin & Henco van Biercheque!

Wie zijn de helden achter de Biercheque? En waar komen ze vandaan? Wij zijn Erwin Schreudering (36) en Henco Bunte (41) en wij komen uit Nijkerk (GLD). Wij zijn zwagers, vrienden en bierliefhebbers. Gek van voetbal, gezelligheid met vrienden en familie en uiteraard een gezamenlijke liefde voor bier en ondernemen.

Hoe is het idee voor de Biercheque ontstaan? Het idee van de Biercheque is ontstaan tijdens een reis in Colombia. Op dat moment zat Erwin al te denken aan wat wil ik gaan doen de komende jaren en hoe ga ik dit doen.

Destijds was het in de periode van verjaardagen, feesten en dus ook zoektochten naar het geschikte cadeau voor bierliefhebbers. Wat moet ik vragen en wat moet ik geven? Wij zijn Bierliefhebbers en vaak denken mensen dan dat elk biertje of bierpakket ook geschikt is, maar dat zien wij anders.

Daar moest iets voor bedacht worden en tijdens die reis is globaal het idee al ontstaan en zelfs ook al de domeinnaam gereserveerd. Dit was in de zomer van 2019. Bij thuiskomst hebben we samen direct de daad bij het woord gevoegd.

Biercheque het cadeau voor bierliefhebbes bij fsom magazine

Wie had de eer om de allereerste partner te worden van Biercheque? Onze allereerste klant/inleverpunt was Slijterij Nijkerk. Nog voor de lancering was het vertrouwen er en daar zijn we ze nog steeds dankbaar voor.

Hoe hebben jullie de reacties (persoonlijk) ervaren na de lancering van de Biercheque? Na de lancering van de Biercheque waren de reacties overweldigend en waren er heel veel positieve en leuke reacties over het bedrijf en het idee van onze cadeaukaart.

Tuurlijk zijn er mensen die vinden dat je een groot risico neemt qua ondernemen en die zijn vooral heel benieuwd naar hoe we het gingen doen, maar het gros van de reacties was vooral heel positief en vooral dat er nu eindelijk een cadeaukaart voor Bier is en dus ook een geschikt cadeau voor bierliefhebbers!

Ook hebben we veel de reactie gezien van. Bestaat dit nog niet? Maar wat vooral tof en fijn was is dat heel veel mensen ons steunden en succes wensten. Dat helpt je als ondernemer toch met veel energie door te gaan want het is en blijft natuurlijk een spannende stap. Wij waren zelf overtuigd maar dan moet het nog wel gedragen worden

Hoe “moeten” bierliefhebbende Nederlanders over vijf jaar tegen Biercheque aankijken? Wij gaan er natuurlijk voor dat men de Biercheque ziet als het ultieme cadeau voor de bierliefhebber. Dit zodat men altijd zelf op zoek kan naar zijn/haar ultieme bierbeleving.

De vraag der vragen!

De laatste vraag is een klein beetje traditie bij ons geworden…

Als je/jullie nog één biertje zou(den) mogen drinken, welke zou je dan uitkiezen en op welke plek wil je deze drinken?

Henco – Een Imperial Pastry Stout (Piece of Cake) van Frontaal. Drinkend bij een ondergaande zon kijkend over het Toscaanse landschap.

Erwin – Uitkijkend over de rijstvelden in Sa Pa (Vietnam) zou ik graag het volgende bier drinken – Can You Deliver Me A Tropical Juice Dipa To Space Please van Zuydt Craft.

Bier proeven met TheDutchBeerDad FSOM Magazine

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad in samenwerking met Erwin & Henco van Biercheque!
Join mijn bieravonturen ook op Untappd en Instagram! Let’s share!
Wil jij weten wat een West Coast IPA is? Lees dan vooral het artikel ‘Wat is een West Coast IPA?’

Lees ook over de smaakbeleving van ‘Death By IBU‘ uit Kroatië, of neem samen met mij de recente White Labels van Emelisse onder de loep! Op deze pagina kun je meer over TheDutchBeerDad lezen en natuurlijk is FSOM Magazine altijd op zoek naar leuke samenwerkingen! Ideeën, of wil je zelf over je passie schrijven? Mail dan naar info@fsom.nl.

Biercheque is het cadeau voor bierliefhebbers!
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram