Nieuwe Stuurman aan het roer bij Radio Veronica

Nieuwe stuurman aan het roer bij radio veronica

Radio Veronica | Vanaf 1 januari 2024 heeft Radio Veronica een nieuwe stuurman, oftewel station director. Dit gaat Robbert-Jan van de Velde (37) worden. Hij is vanaf 1 januari volgend jaar verantwoordelijk voor de programma’s, dj’s, muziek en acties van het pop en rock radiostation. Daarnaast zal hij ook het zendermanagement voor Sublime op zich nemen.

Eerder dit jaar voegde het Vlaamse bedrijf Mediahuis, Radio Veronica toe aan haar huishouden, Radio Sublime behoorde daar al toe. Daarom is het logisch dat Van de Velde niet alleen aan het roer gaat staan van Radio Veronica, maar dus ook Sublime.

Van de Velde heeft ruim 15 jaar ervaring in diverse media en radiofuncties. Zo was hij onder andere radio-dj, regisseur, eindredacteur en adjunct-zendermanager van 3FM. De afgelopen twee jaar was hij hoofdredacteur en programmaontwikkelaar bij BlazHoffski Productions.

Een bewogen jaar

Bij de FM-veiling in juli wist het Radio Veronica een landelijke frequentie te bemachtigen voor de komende twaalf jaar, waarbij – in vergelijking met de oude licentie – alle programmarestricties zijn komen te vervallen. Het station met de beste pop en rock hits zal hierdoor de komende tijd stap voor stap de wijzigingen doorvoeren, waarmee ze denken de luisteraars steeds beter te kunnen bedienen.  

Dit betekent dus eigenlijk dat Radio Veronica weer terug mag, en kan, naar haar roots! Dat is natuurlijk fantastisch nieuws voor fans van het eerste uur en natuurlijk de fans van de rock hits! Als je ze nu vast wilt horen, dan zit je goed met onze Fifty Shades of Music en Tune of The Day!

Vanaf 1 januari 2024 heeft Radio Veronica een nieuwe stuurman. Lees er alles over bij fsom magazine

“Het is een eer om voor het meest iconische radiomerk van Nederland aan de slag te gaan. Ik geloof er heilig in dat we Radio Veronica met de juiste energie weer kunnen laten groeien. Rob Stenders en Caroline Brouwer hebben een mooie muzikale basis gelegd waar we verder mee kunnen. Ik heb er ongelooflijk veel zin in om met het team verder te bouwen en de volgende stappen te zetten. Met Sublime staan we voor heel andere uitdagingen. Zonder etherfrequentie moeten we ons volledig gaan richten op een stabiele toekomst. Dankzij de vele trouwe luisteraars heb ik er vertrouwen in dat dit gaat lukken.” Aldus Robbert-Jan van de Velde.

Artikel door: Bas

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram