The Last Of Us official trailer door HBO

The Last Of Us official trailer door HBO

27 september 2022 2 Door Bas de Goede

The Last Of Us | Ellie en Joel beleefden al vele avonturen samen, maar daar doen ze nu nog een schepje boven op in de verfilming van de game!

We kregen al eens een teaser om onze oren, maar een paar uur geleden was het dan eindelijk zover. HBO dropte de eerste echte trailer! In deze serie vertolken Pedro Pascal en Bella Ramsey de rollen van Joel en Ellie.

Het is eindelijk zover! Van uitstel komt gelukkig geen afstel en nu is het dan eindelijk tijd voor de officiële trailer van The Last of Us

Als je dacht dat we de afgelopen jaren in een heftige pandemie gestort waren, dan kun je je borst wel natmaken als je het verhaal checkt van ‘The Last Of Us’. Zowel in de game, als in de serie, volgen we Joel en Ellie in een onwaarschijnlijke tocht door post-pandemie United States Of America. En dat United kunnen we wel weg laten, want daar is echt niets meer van over.

The Last Of Us Official Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=rBRRDpQ0yc0

De eerste trailer van HBO werd dan eindelijk gedeeld. Daar was gisteren de perfecte dag voor, aangezien 26 september omgedoopt is tot ‘The Last Of Us Day’!

Neil Druckmann is aan de slag gegaan met deze serie en ondanks de vele vertragingen, kunnen we in ieder geval zeggen dat de serie in 2023 te zien zal zijn. Nog altijd een vrij breed begrip, maar tot die tijd moeten we het toch echt doen met de Clickers in een verwilderd Amerika die stiekem al voorbij kwamen in de trailer.

In de serie komen vooral de bekende personages terug, maar ook zullen zich nieuwe personages in het verhaal gaan mengen. Wij zijn ongeduldig aan het wachten, nog even en dan is het eindelijk zover! Tot die tijd vermaken wij ons nog altijd met ‘The Last Of Us’ Games!

Artikel door: Bas

Check hier de full review van Days Gone door de enige echte Frederic.

Please follow and like us: