Wie is die Nathalie van Bierliefhebbers 2.0 eigenlijk?

wie is nathalie van bierliefhebbers eigenlijk? FSOM

Bierliefhebbers 2.0 | Facebookgroepen voor bierliefhebbers zijn er natuurlijk genoeg, maar er is er eentje die nét een tikkie anders is. Een groep voor en door liefhebbers. Een plek waar je alles over bier kunt delen met een groep mensen die dezelfde grenzeloze passie hebben als jijzelf.

“Passie voor bier, Sarcasme en (passende schunnige-)humor is allemaal prima!” aldus Nathalie. En (niet helemaal toevallig!) vind Nathalie het ook nog eens leuk om te schrijven over bier. Daarom is haar eerste artikel op FSOM een feit. En zoals jullie inmiddels gewend zijn, beginnen we natuurlijk met een mooi kennismakingsverhaal!

Wie is Nathalie?

Aangenaam, mijn naam is Nathalie en ik ben 33 jaar.”

Het verhaal waarmee ik ga beginnen, begint ongeveer vier jaar geleden. Ik was toen 33 lentes jong en kwam voor het eerst in mijn leven terecht in de vrijgezellen scène. Waar te beginnen? Nadat ik, na enige periode, gewend was aan m’n nieuwe leven ‘alleen’; mijn enige relatie heeft net geen 20 jaar geduurd. Kon ik, als social media- en ICT-freak, toch niet achterblijven in het heuse internetdating.

In 2020, het Corona jaar, gaf de doorslag om toch een Badoo-account aan te maken. Ik maakte een profiel aan en dacht: “ach het is toch best leuk om te weten te komen, of ik goed in de markt zou liggen.”

Zelf begon ik ook driftig, serieus keurend, heerlijk oppervlakkig te swipen zoals iedereen dat doet. Toen ik, tot mijn grote verbazing, binnen 28 minuten 99+ likes had en een stortvloed aan privéberichten ontving, raakte ik het het overzicht kwijt. Wat nu!?

Daar waar vele berichten maximaal 5 woorden van beschaafdheid bevatten, voordat het afstevende op hun werkelijke bedoeling: “wat zit je haar leuk, n**k*n?” Moest ik mezelf toch even herpakken en iets bedenken…

Ik besloot om met al mijn oppervlakkige, vleesgekeurde, matches een gesprek aan te knopen.

Wow! Wat een openbaring! Naast het ordinaire “Wat zit je haar leuk…” -citaat, ontdekte ik een andere, standaard openingszin van de mannen: “Zaterdagavond, sushi en wijn?”

Als er al een komma volgde, na het woord ‘zaterdagavond’, wat mijn innerlijke taalnazi, haast orgasme-waardig, bevredigde, waren de reacties na mijn antwoord: “Nee, dank je, doe mij maar vlees en bier.”

Facebookgroepen voor bierliefhebbers zijn er natuurlijk genoeg, maar er is er eentje die nét een tikkie anders is. Op de foto zie je Nathalie in haar element!

Hilarisch, verrassend, wonderbaarlijk en allerlei andere bijvoeglijke naamwoorden, die hier als synoniem kunnen staan… Een meisje-meisje zoals ik uit zie, drinkt toch geen bier?! Nee, blijkbaar zijn alle meisje-meisjes geen vleeseters en lusten sushi?

Aangenaam, mijn naam is Nathalie en ik ben 33 jaar…. Ik lust geen wijn en geen sushi. Wel hou ik enorm van speciaal bier, gegrild vlees, snelle auto’s, motoren, darten en voetbal.

Paspoort van een bierliefhebber!

Naam: Nathalie Verdonschot
Bouwjaar: 1985; nog steeds semi-oldtimer dus.
Hobby’s & Interesses: lezen, schrijven, onderwijs, psychologie, spiritualiteit, beauty, Snoopy, tattoo’s, piercings, Netflix (& Chill), pizza met heel veel champignons, auto’s en racemotoren, Facebook/instagram, wandelen shoppen en enjoying good beers.

Daily life: moeder van 2 kinderen, en mijn hondenkindje! ADHD’er en helaas medisch niet zo ‘functioneel’, waardoor ik een van mijn grootste passies niet meer kan doen; docent speciaal, voortgezet onderwijs.

Voorkeuren: mannen, hoewel vrouwenborsten ook in mijn interesse- en blikveld liggen. Bier & vlees! Zwarte, sterke koffie en water.

Favo Bier: het liefst blubberdik, stout, barrel aged, quadruple, barley wines; in ieder geval zoet, pitch black, boozy en bourbon!

Instagram: beergirl_1985
Facebook: bierliefhebbers 2.0 (founder / Füherin), dit is de groep waar jij natuurlijk ook je bier avonturen wilt gaan delen! Volg ook gelijk de Facebookpagina van FSOM!
Untappd: nverdonschot

Motto: “Live sucks, and then you die, so make sure you suck better!”

Hoe ken ik FSOM en Bas?

Via verschillende socialmediaplatformen, dook die naam FSOM steeds meer op, toen ik zag dat het de naam Fifty Shades… inhield en Bas, zelf uiteraard ook een groot bierliefhebber en allicht beter bekend als TheDutchBeerDad, op zoek was naar een gewaagde blogger; heb ik hem gewoon gestalkt, tot die me antwoord gaf.

Wat kun je van me verwachten hier? Ik ga mijn passie voor schrijven en bier, met mijn in-in- slechte humor, gecombineerd met wat leuke (fun-)facts en autobiografisch, op het randje van…

Stay tuned for more, want binnenkort komt mijn eerste blog online!

In onze rubriek ‘De Thuisbar’ vinden bierliefhebbers alles over bieren en andere lekkere dranken, weet jij eigenlijk wat een stout is?

russian imperial stout in de thuisbar van fsom magazine met thedutchbeerdad. Facebookgroepen voor bierliefhebbers zijn er natuurlijk genoeg, maar er is er eentje die nét een tikkie anders is.

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

2 reacties

  1. […] ook: Wie is die Nathalie van Bierliefhebbers 2.0? Of neem een trip down memory lane, naar de Grand prestige dag 2018 waar ik ook nog een unieke […]

  2. […] ook: Wie is die Nathalie van Bierliefhebbers 2.0? Of neem een trip down memory […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram