bierista bieropleiding met korting bij fsom magazine met thedtuchbeerdad

Bierista Bierdiploma | Zo nu en dan komen er van die berichten voorbij waar je gewoon niet omheen kunt. Zo ook de kortingsactie van vandaag, écht alleen vandaag, van Bierista!

“Het magische getal 11-11 brengt dit jaar iets extra speciaals met zich mee! We vieren niet alleen het begin van het carnavalsseizoen, maar ook onze liefde voor bier met een onweerstaanbare aanbieding. Duik in deze nieuwsbrief voor alle details over deze feestelijke deal en ontdek hoe jij je bierkennis naar een hoger niveau kunt tillen”. Aldus Theo van Bierista.

In een heel ver verleden ergens aan het begin van 2018 vertelden we jullie op onze website al over Bierista. Het artikel ‘De eerste bieropleiding die je vanuit je luie stoel kunt doen!‘ werd erg goed gelezen en er kwam vele nieuwsgierige reacties. Als vervolg daarop ben ik zelf de Bierista bieropleiding gaan doen, met alle gevolgen van dien…

De Bierista Bieropleiding

Alles over mijn persoonlijk ervaring met de Bierista bieropleiding lees je in mijn artikel van een tijdje geleden ‘De Bierista bieropleiding gehaald!’ Wil jij nou zelf ook Bierista worden? Dan kan dat nu! Met de unieke kortingscode ‘1111’ word jij voor slechts €111,- ook Bierista! Let op, de actie is alleen vandaag geldig!

Scoor alleen vandaag de Bierista Bieropleiding met een hele dikke korting!

Het leuke aan de website van Bierista is, dat wanneer je Bierista bent, je ook gewoon je eigen mening over de bieren mag geven. Je kunt profiteren van toffe acties die exclusief voor Bierista’s zijn en niet geheel onbelangrijk, je weet waar je het over hebt aan de stamtafel!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Join mijn bieravonturen ook op Untappd en Instagram! Let’s share!
Wil jij weten wat een West Coast IPA is? Lees dan vooral het artikel ‘Wat is een West Coast IPA?’

Op deze pagina kun je meer over TheDutchBeerDad lezen en natuurlijk is FSOM Magazine altijd op zoek naar leuke samenwerkingen! Ideeën, of wil je zelf over je passie schrijven? Mail dan naar info@fsom.nl.

Biercheque is het cadeau voor bierliefhebbers! Het is zover, het is tijd voor de Craft Wards 2024 voordracht. Wie heeft op jou de meeste indruk gemaakt dit jaar? Lees er alles over bij FSOM Magazine
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram